DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
21°C
Mersin
21°C
Az Bulutlu
Pazartesi Açık
22°C
Salı Açık
23°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
27°C

Mersin Büyükşehir bin limon fidesi dağıttı

Mersin Büyükşehir bin limon fidesi dağıttı
14.11.2022 12:00
148
A+
A-

Bu yıl 8.’si düzenlenen ‘Uluslararası Mersin Narenciye Festivali’ renkli görüntülere sahne oldu.

 

Mersin’in yanı sıra çevre illerden insanların da yoğun katılım gösterdiği festivalde, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ve destek verdiği üreticilerin stantları büyük ilgi gördü.

Mersin Büyükşehir Belediyesi standına gelen çocuklara belediye çalışanları tarafından narenciye aromalı kurabiye ikram edilirken, Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından ise vatandaşlara 1000 adet limon fidesi ile 5 bin paket limon dağıtıldı.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan da, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin festival standını ziyaret ederek, Genel Sekreter Yardımcısı Serdal Gökayaz ile Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Koordinatörü Bengi İspir Özdülger’den bilgi aldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin; alan kurulumundan, satış yapmak isteyen üretici kadınların stantlarına kadar birçok noktada yer aldığına dikkat çeken Genel Sekreter Yardımcısı Serdal Gökayaz, halkın, göstermiş olduğu ilgi ile bu tür organizasyonlara ciddi anlamda ev sahipliği yaptığını söyledi.

 

 

Gökayaz: “Bu etkinlikleri düzenlemeye ve destek olmaya devam edeceğiz”

 

Bu tür festivallerin şehirler açısından çok büyük önemi olduğunu belirten Genel Sekreter Yardımcısı Serdal Gökayaz, birçok etkinliğin bir arada yer aldığı bu organizasyonların, vatandaşların pandemide biriktirdikleri olumsuz enerjiyi olumluya çevirme noktasında da etkili olduğunu ifade etti. Geçen hafta 1. Uluslararası Tarsus Festivali’ni de gerçekleştirdiklerini kaydeden Gökayaz, “Vatandaşlarımızın bir araya gelmesi açısından, bu festivaller inanılmaz bir fırsat sunuyor. Biz de bundan dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bundan sonraki süreçte de, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin bu tür etkinlikleri düzenlemeye ve destek olmaya devam edeceğini rahatlıkla söyleyebilirim” diye konuştu.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.