DOLAR
32,2610
EURO
34,6984
ALTIN
2.394,74
BIST
10.258,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
26°C
Mersin
26°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
28°C
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

 Kurs merkezleri öğrenciye özgüven, velilere moral veriyor

 Kurs merkezleri öğrenciye özgüven, velilere moral veriyor
07.04.2023 14:03
141
A+
A-

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde, Anamur’dan Tarsus’a kadar 18 ayrı noktada hizmet veren Kurs Merkezleri’nin imkanlarından faydalanan öğrencilerin aileleri kurs görevlilerince evlerinde ziyaret ediliyor.

 

 

 

Kurs Merkezi öğretmenleri tarafından gerçekleştirilen ve öğrenci performansını en üst seviyeye çıkarmanın hedeflendiği veli ziyaretlerinde; öğrencinin çalışma ortamının değerlendirilmesi, yaklaşan sınav öncesinde dikkat edilmesi gerekenler ve deneme sınavları istatistikleri konusunda bilgilendirmeler yapılıyor. Velilere de moral olan ziyaretlerin sayısı 2 bin 200’e ulaştı.

 

 

“SINAV ZAMANINA KADAR TÜM VELİLERİMİZİ ZİYARET ETMEYİ HEDEFLİYORUZ”

 

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Cem Karakuş, sınav tarihine kadar tüm velileri ziyaret etmeyi hedeflediklerini söyledi. Cem Karakuş, “Eğitim Hizmetleri Şube Müdürlüğü olarak, 10 ilçemizde bulunan 18 Kurs Merkezi’mizde velilerimizi evlerinde ziyaret etmeye devam ediyoruz. Bu ziyaretlerin ilkini Toroslar ilçemizde Halkkent şubemizde gerçekleştirmiştik. Şimdi de Tarsus’ta Mithatpaşa Kurs Merkezi’mizde bir velimizi evinde ziyaret ediyoruz. Şu ana kadar 2 bin 200 velimizi, evlerinde ziyaret ettik. Sadece merkez ilçelerde değil, Tarsus’tan Anamur’a kadar bütün ilçelerdeki kurs merkezlerimizde velilerimizi ziyaret etmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

 

 

 “OĞLUMUN ÖZGÜVENİNDE VE DAVRANIŞLARINDA OLUMLU GELİŞMELER OLDU”

 

 

LGS’ye hazırlanan oğlu Ayaz’ı Büyükşehir Mithatpaşa Kurs Merkezi’ne gönderdikten sonra, çok olumlu değişiklikler olduğunu kaydeden ve Kurs Merkezi öğretmenlerini evinde ağırlayan velilerden Duygu Alabaş, “Kurs merkezine oğlumu yazdırdıktan sonra, ilginizden çok memnun oldum. Oğlumun davranışlarında, tavırlarında ve özgüveninde çok olumlu değişimler oldu. Öğretmenlerimizin dinamikliği, canlılığı, ortamın hijyen olması da önemli. Depremden sonraki zamanlarda da arayıp bizimle ilgilenmeleri, bir şeye ihtiyacımız olup-olmadığını sormaları ve her hafta telefonla yapılan görüşmeler bizi çok memnun etti. Kafamıza takılan şeyleri öğretmenlerimize rahatlıkla soruyoruz. Aradığımızda da mutlaka geri dönüş alıyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.