DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
25°C
Mersin
25°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Kortlara renk geldi

Kortlara renk geldi
18.09.2022 16:17
514
A+
A-

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz olarak verdiği spor kurslarına ilgi her geçen gün artıyor. 72 yaşındaki, 5 çocuk 8 torun sahibi Durdu Lale de tenis kursuna katılarak, sağlıklı yaşam yolunda adım atanlardan oldu. Durdu Lale, kursta öğrendikleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile yaptığı sembolik maçta sergiledi.

 

Çocukluktan beri spor yapmayı çok sevdiğini söyleyen Durdu Lale kursa katılmaya, torununu etüt merkezine götürürken karar verdiğini söyledi.

“Buradan geçerken tenis kortunu gördüm, ilgimi çekti” diyen Durdu Teyze, “Geldim ‘Ben de oynayayım, torunum da oynasın’ dedim. Kabul ettiler. Çok seviyorum tenisi. Allah bana sağlık verirse, ölünceye kadar da oynayacağım” diye konuştu.

Diz ağrılarının haricinde herhangi bir sağlık sorunu olmadığını söyleyen Durdu Teyze, “Dizlerimden biraz rahatsızım, ama spor bana iyi geliyor. Ben buraya gelip tenis oynadığım zaman; diyelim ki başım ağrıyor, hiç hissetmiyorum, o kadar seviyorum” şeklinde konuştu.

Yaşıtı olan kişilere de spor yapma çağrısında bulunan Durdu Teyze, “Hiç kimse ‘Ben yaşlıyım oturup kalkamam’ demesin. Dizlerim ağrıyor, başım ağrıyor, göğsüm ağrıyor demesin. Hiçbir yaş, insana engel değildir. Tenis oynasın, spor yapsın, ip atlasın, top oynasın, ne yaparsa yapsın ama oturmasın. Mutlaka bir etkinlik yapsın. Belediye başkanımıza teşekkür ederim, tenis kortunda bana oynama fırsatı verdiği için. Ben devam etmek istiyorum. Hiçbir zaman bırakmak istemiyorum” dedi. (Haber Merkezi)

 

“Ben yenilmeyi sevmiyorum başkanım”

 

 

Durdu Lale’nin bu azminden etkilenen Başkan Vahap Seçer, Durdu Teyze tenis kortunda çalışırken, sürpriz yaparak ziyaret etti.

Başkan Seçer’i karşısında görünce şaşkınlık yaşayan Durdu Teyze, Başkan Seçer’le sohbet etti ve kısa süreli maç da yaptı.

Başkan Seçer’in, bir dahaki sefere çalışıp geleceğini söylemesi üzerine, “Başkanım ben yenilmeyi sevmiyorum” diyen Durdu Teyze çevredekileri kahkahaya boğdu.  (Haber Merkezi)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.