DOLAR
32,5111
EURO
34,9332
ALTIN
2.434,20
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
25°C
Mersin
25°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

 “Kasım ayında Anamur’da evlere doğalgaz verilecek”

 “Kasım ayında Anamur’da evlere doğalgaz verilecek”
04.05.2023 17:27
160
A+
A-

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, kasım ayında evlere doğal gaz verileceğini söyledi.

 

Kılınç, MHP Milletvekili Baki Şimşek, Anamur İlçe Başkanı Adnan Gübbük, Anamur KAÇEP Başkanı Dilek Tuna ve AKSA Çukurova Doğalgaz Bölge Müdürü Tufan Duman ile birlikte Kalınören Mahallesi’ndeki Doğalgaz Depolama Alanı olarak tahsis edilen alanda basın toplantısı düzenledi.

Kılınç, Kalınören’de belirlenen alanda Doğalgaz Depolama Tesisi kurulacağını belirterek, “Seçim döneminde biz doğalgaz getireceğimizi söylediğimizde ‘havadan uçuyor, olmayacak bir iş’ demişlerdi. Çok şükür bugün doğal gazın depolanacağı alanda bulunuyoruz. Sözleşmeler imzalandı. 14 Mayıs’tan önce burada işe başlanacak. Ekim – Kasım ayı gibi Anamur halkının hizmetine sunacağız. Bu benim en önem verdiğim, en büyük projelerimden biriydi. Hep birlikte başarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yapamayacak diyenlere inat, hayırlı uğurlu olsun diyoruz” dedi.

AKSA Çukurova Doğalgaz Bölge Müdürü Tufan da önümüzdeki günlerde şebeke hattı çalışmalarına başlanacağını belirterek, “2023 yılı içerisinde 19 kilometre şebeke montajı yapacağız ve 2 mahallemizde 5 bin konuta gaz ulaştırmayı hedefliyoruz. Ekonomik, güvenli, çevreci doğal gazın Anamur’a konfor katacağını düşünüyorum ve hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.