DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
25°C
Mersin
25°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Hem eğleniyorlar hem öğreniyorlar

Hem eğleniyorlar hem öğreniyorlar
02.04.2023 16:31
181
A+
A-

Depremin olduğu ilk günden bu yana tüm birimleriyle seferberlik içerisinde olan Tarsus Belediyesi, deprem bölgesinden Tarsus’a gelen çocuklara moral olmak için drama eğitmenleri, psikolog ve çocuk gelişim uzmanları eşliğinde Tarsu AVM’de açılan etkinlik sahasında Drama, Akıl ve Zeka Oyunları, Oyun ve Sanat Atölyeleri gerçekleştiriyor.

 

Tarsus Belediyesi deprem bölgesinden kente gelen çocuklara, eğitmenler eşliğinde Tarsu AVM’de Drama, Akıl ve Zeka Oyunları, Oyun ve Sanat Atölyeleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Kreş Müdürlüğü ve Tiyatro Müdürlüğü bünyesinde Tarsu AVM işbirliği ile yapılan proje çocuklara moral oluyor. Çocuklar analitik düşünme becerisini geliştiren, stratejik düşünme yeteneğini kazandıran zeka oyunlarının olduğu atölyeler ile buluşuyor. Yapılan bu proje çocuklara moral oluyor.

Alışveriş merkezi içerisinde bulunan etkinlik alanında yapılan atölyede çocuklar hem eğlendi hem de eğlenirken öğrenmenin tadını çıkardı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.