DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Parçalı Bulutlu
26°C
Mersin
26°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Hem eğlendiler hem sosyalleştiler

Hem eğlendiler hem sosyalleştiler
31.05.2023 15:13
31
A+
A-

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Yenişehir Emekli Evi’nde, Türk Sanat Müziği konseri düzenlendi. Mersin Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu tarafından Emekli Evi’nin bahçesinde düzenlenen konserde seslendirilen şarkılarla keyifli vakit geçiren üyeler, hem sosyalleşti hem de kaliteli vakit geçirdi.

 

 

Emekli Evi’nin bahçesinde düzenlenen etkinlikte Türk Sanat Müziği Topluluğu, zaman zaman duygusal, zaman zaman hareketli parçalarla, üyelerin keyifli vakit geçirmesini sağladı. Üyeler; Gözleri Aşka Gülen, Fikrimin İnce Gülü, Unutturamaz Seni Hiçbir Şey, Biraz Kül Biraz Duman, Duydum ki Unutmuşsun başta olmak üzere, seslendirilen Türk Sanat Müziği’nin en güzel parçalarına eşlik etti. Evde vakit öldürmek yerine, Emekli Evi’ne gelerek kaliteli zaman geçirdiklerini ifade eden üyeler, Emekli Evi’nden son derece memnun.

 

“AVRUPA AYARINDA ETKİNLİKLER YAPILIYOR”

 

Emekli Öğretmen Mahmut Gedik, Emekli Evi’nin hizmetlerinin, Avrupa’da yaş almışlara verilen hizmetler kadar güzel olduğunu ifade ederek, “Çok güzel, Avrupa ayarında buluyorum. Ben defalarca Avrupa’ya gittim. Avrupalılar emeklilerine çok değer verirler. Onlar geziyor, eğleniyor, hafta sonları aynen böyle müzik yapıyorlar, tiyatrolar, geziler düzenliyorlar. Buradaki etkinlikler de çok güzel. Avrupa ayarında bir etkinlik olarak görüyorum” diye konuştu.

 

“KENDİ EVİMİZ GİBİ. GELMEDİĞİMİZDE ÜZÜLÜYORUZ”

 

“Emekli Evi’nin etkinliklerinden çok memnunum” diyen Muazzez Gönül Taş, Emekli Evi’ne gelmediğinde sıkıldığını söyleyerek, “Hep gelip gidiyoruz. Burada bütün imkanlar sunuluyor. Öyle bir alıştık ki, kendi evimiz gibi. Gelmediğimizde üzülüyoruz, arıyoruz. Buraya gelmediğim zamanlar evde oturuyordum.  Burada tanıdık çevremiz oldu. Bize bu imkanları sunan Vahap Başkanımıza da çok teşekkür ederiz. Burada çalışanlara da çok teşekkürler. Bize çok iyi davranıyorlar. Bir dediğimiz iki olmuyor” dedi.

 

“BİZİM İÇİN BULUNMAYACAK GÜZELLİKTE BİR YER”

 

SSK Emeklisi Cumali Yıldırım da, 3 yıldır Emekli Evi’ne geliyor. Etkinlikleri ve konseri değerlendiren Yıldırım, “Türk Sanat Müziği konseri, yat gezileri, yayla gezileri gibi çeşitli etkinlikler oluyor. Düzenli yapılan bu etkinliklerden memnunuz. 3 yıldır buradayım. Bizim için bulunmayacak güzellikte bir yer. Arkadaşlarımız var, bir gurubumuz var, güzel vakit geçiriyoruz. Bulmaca çözüyor, gazete ve kitap okuyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.