DOLAR
32,3122
EURO
34,7810
ALTIN
2.413,69
BIST
10.224,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Açık
22°C
Mersin
22°C
Açık
Salı Açık
23°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
27°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

Haluk Levent on binlerce Tarsuslu ile İl’le de Tarsus dedi

Haluk Levent on binlerce Tarsuslu ile İl’le de Tarsus dedi
30.10.2022 12:27
151
A+
A-

Tarsus Belediyesi, Cumhuriyetin 99’uncu yıl kutlamaları kapsamında Tarsusluları ünlü sanatçı Haluk Levent ile buluşturdu. Haluk Levent, Tarsus’un il olmasına yönelik başlatılan İl’le de Tarsus kampanyası için konser esnasında şarkı besteledi.

 

Tarsus Belediyesi tarafından Cumhuriyet’in 99.yıl kutlamaları kapsamında Atatürk Gösteri Merkezi’nde büyük Cumhuriyet Konseri düzenlendi. Konserde Anadolu Rock’un güçlü temsilcisi Haluk Levent sahne aldı.

Haluk Levent konserinden önce sahne alan Tarsus Belediyesi Kent Orkestrası ve Interaktif Showman Doğukan Alsay da Tarsusluları adeta coşturdu.

Haluk Levent konseri öncesi alanda ‘’Büyük Başkan oley, İl’le de Tarsus, Yaşasın Haluk Başkan, İl’le de Cumhuriyet’’ sloganları atıldı.

 

GECEYE İL’LE DE TARSUS ŞARKISI DAMGA VURDU

 

Konser sırasında seyircilerin arasına giren Haluk Levent, kameramanların bulunduğu platformda çıkarak, Cumhuriyet coşkusunu alanda bulunanlara yaşattı. Küçük bir kız çocuğunun kendisine sarılmasının ardından Tarsuslulara büyük bir sürpriz yaşatan Haluk Levent, sahnede Tarsus’un il olmasına yönelik bir şarkı bestelemeye başladı.

Tarsus’un il olmasına yönelik başlatılan imza kampanyasına değinen Haluk Levent, sahne aldığı sırada bestelediği İl’le de Tarsus şarkısının sözleri ile gülümsetti. Şarkı sözlerinde “Olsun canlarım olsun, yeter ki il olun ben açacağım size baklava, ne diyoruz İl’le de Tarsus” sözleri yer aldı. On binlerce Tarsuslu ve Haluk Levent, yeni yazdığı şarkıyı hep beraber söyleyerek eğlenceli anlar yaşadı.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Cumhuriyet’in kolay kurulmadığını belirterek, Gazi Mustafa Kemal’in Cumhuriyet’i Türk gençliğine emanet ettiğini hatırlattı.  Bozdoğan, “Kazanılan kurtuluş zaferinden sonra kurulan Cumhuriyetimizin 99.yılında böylesine iyilik sever, güzel insan Haluk Levent ile olmaktan inanılmaz bir onur duyuyorum. Bu kent il olacak ve Sevgili Haluk Levent’ten söz alacağız, il olduğunda burada, Gösteri Merkezi’nde Tarsus’un il olmasını hep birlikte kutlayacağız” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.