DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
25°C
Mersin
25°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

GÜLTAK, AKDENİZ’İN LGS BİRİNCİSİNİ AĞIRLADI

GÜLTAK, AKDENİZ’İN LGS BİRİNCİSİNİ AĞIRLADI
05.07.2023 14:19
2
A+
A-

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Akdeniz’in LGS birincisi olan Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi Eylül Kocaman’ı makamında ağırladı. Kocaman’ı, bundan sonraki eğitim hayatında da takip edip destek vereceklerinin altını çizen Başkan Gültak, başarılı öğrenciyi tebrik edip hediyesini takdim etti.

 

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, 4 Haziran 2023 tarihinde tüm Türkiye genelinde yapılan 2023 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında, sadece bir yanlış yaparak Akdeniz ilçesi genelinde birinci olan Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) öğrencisi Eylül Kocaman; babası Ali Kocaman ile birlikte, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ı makamında ziyaret etti.

 

“Dershaneye gitmedi, özel ders almadı, sadece sağladığımız kaynaklardan faydalandı”

 

Akdeniz’in Parlayan Yıldızları Projesi kapsamında BİLSEM öğrencilerinden biri olan Eylül’ü başarısı nedeniyle tebrik eden Başkan Gültak; “Akdeniz bölgesindeki BİLSEM öğrencilerimizle yakından ilgilendik. Evlerine gittik, eğitim ihtiyaçlarını karşıladık. Onlara bol bol test ve dokümanlar verdik. Ayrıca etüt merkezimizden faydalanmalarını ve dijital ortamdan ders çalışmalarını sağladık. Eylül kızımız; LGS’de tek yanlış yaparak Türkiye’de derece yapan öğrencilerimizden biri. İlçemize bağlı Çay Mahallemizde ikamet ediyor. Eylül; özel ders almadı, herhangi bir dershane ve özel etüt merkezine de gitmedi. Sadece BİLSEM öğrencilerimize sağladığımız eğitim ve testlere çalışarak sadece 1 yanlışla sınavda çok ciddi bir başarı elde etti. Eylül’ü bundan sonra da yalnız bırakmayacağız, okuyacağı okulda onu takip edeceğiz. Eylül’ün, ilerleyen yıllarda da başarılar elde edeceğine eminim. Kızımızı bir kez daha tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Akdeniz’in LGS birincisinden teşekkür…

 

BİLSEM öğrencisi ve Akdeniz’in LGS birincisi Eylül Kocaman ise, sınavda sadece Türkçe’den 1 yanlış yaptığını ifade ederek; “Bu başarımı da Akdeniz Belediyesi’nin ve Belediye Başkanımız Mustafa Gültak’ın bize sağladığı testler ve belediyenin düzenlediği gezilerde kazandığım motivasyonla elde ettim. Başkanımıza çok teşekkür ediyor, diğer tüm arkadaşlarıma da başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.