DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Parçalı Bulutlu
26°C
Mersin
26°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Erdemli’de yollar yenilendi

Erdemli’de yollar yenilendi
24.11.2022 15:41
196
A+
A-

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, il genelinde gerçekleştirdiği yol çalışmalarını, Erdemli ilçesine bağlı Hacıhalilarpaç Mahallesi sakinlerine de ulaştırdı. Vatandaşların uzun süredir şikâyetçi olduğu yol, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından hem genişletildi, hem de yenilendi.

 

Çalışmalar hakkında bilgi veren Mersin Büyükşehir Belediyesi Erdemli Koordinatörü Vedat Uzunbağ, çalışmaların sadece belli bölgelerde değil, Erdemli’nin 71 mahallesinde büyük bir titizlikle sürdüğünü belirterek, “Daha yapacağımız çok iş var. Hacıhalilarpaç arasındaki yolumuz, bir bölümü stabilize bir bölümü sathi kaplama ve dar bir yoldu. İki araba zor geçiyordu. Burada yaptığımız çalışmayla sadece asfalt yaparak yolu yenilemedik, aynı zamanda yolu genişleterek daha rahat bir hale getirdik” dedi.

 

Elvanlı-Hacıhalilarpaç arasında 3 kilometre civarında sıcak asfalt, Hacıhalilarpaç-Karayakup Mahallesi arasında yaylacıların ve köylülerin yoğunlukla kullandığı ara yola da 7 bin 200 metre sathi kaplama yaptıklarını aktaran Uzunbağ, “Köylülerimizin, vatandaşlarımızın memnuniyetini görüyoruz. Tarihinden bu yana buralarda böyle bir yol görülmedi. İnsanlar hem yakıttan, hem araçlarına yapacakları masraflardan kurtuldular. Elbette vatandaşlarımız çok daha iyisine layık. Yol çalışmalarımız, belediyemizin diğer hizmetlerinde olduğu gibi aralıksız devam edecek” diye konuştu.

 

 

“BAŞKANIMIZ SAYESİNDE YOLUMUZ KAYMAK GİBİ OLDU”

 

 

Hacıhalilarpaç Mahallesi Muhtarı Hüseyin Nergiz, yolun medeniyet demek olduğunu ve şu anda ‘Kaymak gibi’ yollara sahip olduklarını belirterek “Yol medeniyet demektir. Hacıhalilarpaç halkına medeni duruşundan, yol genişletmedeki yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız sayesinde, şimdi yolumuz kaymak gibi oldu” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.