DOLAR
32,3811
EURO
34,7754
ALTIN
2.396,64
BIST
10.234,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Hafif Yağmurlu
23°C
Mersin
23°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Yağmurlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Açık
22°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

Daha huzurlu ve güçlü bir evlilik için Akdeniz belediyesi yanınızda!

Daha huzurlu ve güçlü bir evlilik için Akdeniz belediyesi yanınızda!
13.09.2022 16:27
308
A+
A-

Akdeniz Belediyesi’nin, Koç Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştireceği; evlilik bağını güçlendirmeyi ve eşler arasındaki çatışma ve sorunları çözme becerisini artırmayı amaçlayan; “Eşler Arası Sorun Çözme Eğitimi” başlıyor.

 

Toplumun temel taşı olan ailenin birliğine, mutluluğu ve saadetine büyük önem veren Akdeniz Belediyesi; Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizesinde; Mersin’de bir ilke daha imza atarak, “Eşler Arası Sorun Çözme Eğitimi” vermeye başlıyor.

Evlilik bağını daha da güçlendirmek, evliliklerinde yaşadıkları sorunları çözmek, eşler arasında yaşanan kimi sorunların üstesinden kolaylıkla gelebilmelerini sağlamak amacıyla yol göstermek, aile içinde huzuru temin ve tesis etmek amacıyla düzenlenecek eğitimler ücretsiz olacak.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından da desteklenen programda, bilimsel araştırmalarca kanıtlanmış sorun çözme yöntemleri uygulanacak. Programı bitiren çiftler, şu becerileri kazanacak; “Çatışma yaşadıklarında olumlu bir tutumla sorunu çözmek için adım atabilmek. Sorunlarını çözmek için birlikte çalışmak. Çatışmalarını çözmek için kullanacakları yöntemi güvenle uygulamak. Çatışmaları kalıcı bir çözüme ulaştırmak.”

Başvuruların gizli tutulacağı, kontenjanla sınırlı olan eğitimlere katılmak isteyen aileler, (03243366583) ve (05527688888) numaralı telefonlar üzerinden daha detaylı bilgi alabilir ve kayıt yaptırabilir.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.