DOLAR
32,4399
EURO
34,7477
ALTIN
2.423,27
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Hafif Yağmurlu
25°C
Mersin
25°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
21°C

Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu için ilk seçim ofisi Kuyucuoğlu’ndan

Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu için ilk seçim ofisi Kuyucuoğlu’ndan
16.11.2022 11:47
219
A+
A-

26. Dönem CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, çalışma ofisine ve özel aracına “Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu” yazılı pankartlar astı.

 

“Millet İttifakını kuran ve 5 yıldır bu ittifakı kazasız belasız bugüne taşıyan Kemal Kılıçdaroğlu’dur” diyen Serdal zKuyucuoğlu, “Tartışmalarda adı geçen CHP’li belediye başkanlarının görevlerine devam edeceklerini, yıllar sonra kazanılan Ankara ve İstanbul Belediye Başkanlıklarının Meclis aritmetiği nedeniyle AKP’ye teslim edilmeyeceğini Sayın Kemal Kılıçdaroğlu birçok kez ifade etti. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu egolarından arınmış, Millet İttifakı içerisindeki küçüklü büyüklü tüm partilileri kendisi ile eşit kabul etmiştir. Sayın Kılıçdaroğlu herkes ve her kesimle helalleşmiş, ortaya koyduğu vizyon, çalışma, program ve temasları ile Cumhurbaşkanlığına hazır olduğunu açıkça belirtmiştir. Halen CHP içerisinde ve dışında Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığına olumsuz veya çekinceli bakan kesimler vardır. Bu kesimlerin ikna edilmesi de CHP örgütlerine düşmektedir. Sayın Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı aynı zamanda Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olarak devletin tüm imkanlarını kullanarak çalışmalarını yürütmektedir. CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Genel Başkan Yardımcılarının da ifade ettiği gibi Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Tabii ki Millet ittifakının içerisindeki diğer partilerin gönlünden başka adaylar geçebilir. Ancak ittifakın kurucusu lokomotifi ve Millet İttifakı’nın en büyük partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığı en doğal olanıdır” dedi.

Bu konuda çalışma yapmanın, altyapı oluşturmanın il, ilçe örgütleri ile belediyelere düştüğünü kaydeden Kuyucuoğlu, “Bizler CHP’liler olarak çalışmalara başladık. Seçim ofisi açarak, Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylık çalışmalarını başlattık. Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun afişlerini hazırlattık, mobil araçlarımızı donattık. Bugünden sonra Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı ve seçilmesi için hiçbir beklentimiz olmadan, kimseyi beklemeden çalışmalarımıza devam edeceğiz” (Haber Merkezi)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.