DOLAR
32,3877
EURO
34,5585
ALTIN
2.379,53
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Hafif Yağmurlu
24°C
Mersin
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C

Çani: Halk değişim istiyor

Çani: Halk değişim istiyor
12.05.2023 12:10
145
A+
A-

Kentin lojistik sektöründeki önemli isimlerinden İsa Çani, kentin önemli yatırımcılarını bir araya getirdi. Çani, “Mersin’in ve ülkenin önünün açılması için değişim şart” dedi.

 

 

CHP’den milletvekili aday adayı olan, lojistik sektörünün kentteki önemli isimlerinden iş ve siyaset insanı İsa Çani yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi kentin kanaat önderlerini bir araya getirdi. CHP Mersin Milletvekili Adayı Mehmet Emin Ekmen’in de katıldığı yemekli organizasyonda 150’ye yakın STK temsilcisi ve büyük yatırımcı ile bir araya geldi.

Organizasyonu düzenleyen İş İnsanı İsa Çani 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerin Türkiye için tarihi bir dönemeç olduğunu söyledi.

Mersin’in ülke için çok önemli bir kent olduğunu ifade eden Çani “Ne var ki Mersin bu merkezi hükümet döneminde istediğini elde edemedi. Mersin, bekleyen ve yarım kalmış yatırımlar şehri maalesef. Bu makus talihimizi yenmek zorundayız. Bugün bir araya geldiğimiz siz değerli iş ve toplum insanlarına yeni dönemde önemli sorumluluk düşüyor. 15 Mayıs sabahında bambaşka bir Mersin’e uyanmak istiyorsak, bu değişim talebine sırtımızı dönmemeliyiz” dedi

Mersin’in Çukurova Havalimanı, Çeşmeli Taşucu otobanı, ana konteyner limanı, Metro gibi yatırımlarının kent için hayati bir önem taşıdığını söyleyen Çani, “Mersin bu kadar yatırımsızlığa rağmen Türkiye’nin en dinamik kentlerinden biri. Bu dinamizmin ve enerjinin karşılığını maalesef alamıyoruz. Bu garip durumun içinden bir değişim yaşayarak çıkabiliriz. Bu nedenle sizlerin oylarını ve desteklerini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.