DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
25°C
Mersin
25°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

“Bir asırlık hizmetleri 20 yıla sığdırdık”

“Bir asırlık hizmetleri 20 yıla sığdırdık”
03.11.2022 18:33
252
A+
A-

AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, Türkiye’nin 3 Kasım 2002’de AKP ile yeni bir döneme girdiğini belirterek, “Bir asırlık hizmetleri 20 yıla sığdırdık. Her alanda ülkemize çağ atlattık. Şimdi de Türkiye Yüzyılı vizyonuyla aynı azim, kararlılık ve aşkla yarınlarımıza güvenle yürüyoruz” dedi.

 

3 Kasım 2002 Genel Seçimlerinin yıldönümü dolayısıyla bir açıklama yapan AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, seçimlerin ardından AKP’nin iktidara gelmesiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye’nin önünde yeni bir sayfa açıldığını söyledi.

Bu tarihten itibaren Türkiye’de artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını kaydeden Yılmaz, “20 yılda 6 genel, 2 cumhurbaşkanlığı, 4 yerel seçim ile 3 halk oylaması yapıldı. Geçen 20 yılda kurulan tüm sandıklardan Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve AK Parti’miz hep ilk sırada çıktı, ipi önde göğüsledi. 20 yılda demokrasiye sahip çıkmak için birçok sınav verdik. E-Muhtıra, kapatma davası, Gezi olayları, 17-25 Aralık polis/yargı darbesi ile karşılaştık. FETÖ’cülerin 15 Temmuz darbe girişimini aziz milletimizin desteği ile püskürttük” diye konuştu.

Yatırımlarla Türkiye’nin her bir köşesini ihya ettiklerini kaydeden Yılmaz, şunları söyledi:

“AK Parti iktidarlarımız döneminde yatırımlara hız kesmeden devam ettik. Duble yollar, devasa köprü ve tüneller, hızlı tren hatları, şehir hastaneleri, adliye sarayları, havalimanları, sosyal konutlar ve modern üniversite yurtları inşa ettik. Cumhuriyetin 99’uncu yaşında ülkemizi bir hayaline daha kavuşturduk, TOGG ile 60 yıllık hayali gerçekleştirdik. 1 asırlık hizmetleri 20 yıla sığdırdık. Her alanda ülkemize çağ atlattık. Savunma Sanayiinde dev projelere imza attık. Yerli ve milli imkanlarla üretilen İHA ve SİHA’lar terörle mücadelede önemli rol oynadık. Şimdi de Türkiye Yüzyılı vizyonuyla, aynı azim, kararlılık ve aşkla yarınlarımıza güvenle yürüyoruz. Milletimizle beraber yürüdüğümüz müddetçe, bizi yolumuzdan ayırmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Partimizin ilk iktidara gelişinin yıldönümünü kutluyor, milletimize hizmet yolunda nice ak yıllara diyorum” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.