DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
25°C
Mersin
25°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Başkan Seçer Millet İttifakı’nın törenine katıldı

Başkan Seçer Millet İttifakı’nın törenine katıldı
31.01.2023 10:48
99
A+
A-

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer, Millet İttifakı tarafından açıklanan ‘Ortak Politikalar Mutabakat Metni’ törenine katıldı.

 

Ankara’da gerçekleştirilen törende; 6 siyasi parti genel başkanı tarafından ‘Ortak Politikalar Mutabakat Metni’ imzalandı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Millet İttifakı tarafından açıklanan ‘Ortak Politikalar Mutabakat Metni’ törenine katıldı.

Törende, 6 siyasi parti genel başkanı tarafından ‘Ortak Politikalar Mutabakat Metni’ imzalandı.

Başkent Ankara’da, ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleştirilen Ortak Politikalar Mutabakat Metni Töreni’ne; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile milletvekilleri, belediye başkanları ve çok sayıda siyasi katıldı.

Sağlıktan eğitime, yargıdan dış politikaya kadar önemli konuları içeren “Ortak Politikalar Mutabakat Metni”nde 9 ana başlık, 75 alt başlık ve 2 bin 300’den fazla somut hedef yer alıyor. ‘Ortak Politikalar Mutabakat Metni’nde; ayrıca Hukuk, Adalet ve Yargı, Kamu Yönetimi, Yolsuzlukla Mücadele, Şeffaflık ve Denetim, Ekonomi, Finans ve İstihdam, Bilim, AR-GE, Yenilikçilik, Girişimcilik ve Dijital Dönüşüm,  Sektörel Politikalar, Eğitim ve Öğretim, Sosyal Politikalar, Dış Politika, Savunma, Güvenlik ve Göç Politikaları başlıkları yer alıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.