DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
25°C
Mersin
25°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Ali Kıratlı: “Onların söylemi laftan öteye gitmez, biz ise icraat yaparız”

Ali Kıratlı: “Onların söylemi laftan öteye gitmez, biz ise icraat yaparız”
21.04.2023 09:20 | Son Güncellenme: 22.04.2023 15:14
69
A+
A-

AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Ali Kıratlı, seçim çalışmaları kapsamında Silifke ilçesini ziyaret etti. İlk olarak AK Parti Silifke İlçe Teşkilatını ziyaret eden Kıratlı, burada CHP’ye yüklenerek yaptığı konuşmada, “Terör örgütlerine kucak açan, partimizin artıklarıyla yol yürümeye çalışanların söylemleri laftan öteye gitmez. Mersin’de birinci partiyiz. Bunu kendi yaptırdıkları anketlerde de görüyorlar. Algı yapmakta üzerlerine olmayan bu zihniyet, 14 Mayıs’tan sonra tarihin tozlu sayfalarında kaybolacaklarını çok iyi biliyorlar. Onlar söyler, biz ise icraat yaparız” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında gittiği her ilçede büyük sevgi ve ilgiyle karşılanan AK Parti Mersin 2. Sıra Milletvekili Adayı Ali Kıratlı’nın son durağı Mersin’in en önemli tarım ve turizm kenti olan Silifke ilçesi oldu. Kıratlı, Silifke ilçesine yaptığı ziyarette ilk olarak AK Parti Silifke İlçe Başkanlığını ziyaret etti. AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt, yönetim kurulu, kadın kolları, gençlik kolları üyeleri ve partililer tarafından karşılanan Kıratlı, burada kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

“SİLİFKE KARARINI ÇOKTAN VERMİŞ”

Kıratlı ilçe binasında yaptığı konuşmada, “Tarihi, tarımı, turizmi ile tüm dünyaya nam salmış, sabahı güzel Silifke’mize gelmenin ve buradaki kalabalığın heyecanını yaşıyorum. Burada bizlere olan inancınızı gördükçe, geleceğimize olan inancım daha da artıyor. Buraya gelerek beni onurlandırdığınız için hepinize sonsuz şükranlarımı belirtmek istiyorum. Mersin’de tarımıyla, turizmiyle ekonomiye can katan en önemli ilçelerimizden biri olan Silifke’mizde gördüğüm manzara, diğer ilçelerimizde olduğu gibi burada da sonucun belli olmasıdır. Bugün burada gördüm ki Silifke kararını vermiş. Silifke, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile yola devam diyor. Silifke, ülkesinin geleceğini düşünüyor. Silifke, güçlü Türkiye istiyor. İnşallah 14 Mayıs’tan sonra da Silifke’nin, devamlılığını istediği güçlü Türkiye yolunda ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.

“ORDUMUZA SATILIK DİYENLER, BURALARA HANGİ YÜZLE GELECEK?”

Muhalefete sert sözlerle yüklenen Kıratlı, “Seçimden seçime buralara gelen, seçildikten sonra kendi partililerini dahi tanımayan bazı zihniyetler bugün buralara gelmeye çalışmış, ancak Silifke’mizin gerçek sahipleri bu şovmenlere gereken cevabı vermiştir. Şov peşinde olan bu zihniyetler güzide ilçemiz olan Silifke’ye en son, ülkemizi büyük yasa boğan orman yangınları esnasında gelmiştir. O geldiği günde de sosyal medya üzerinden çektiği videolarla burada şovunu yapıp gitmiştir. O günden sonra burada kendisini gören olmamıştır! Kimden bahsettiğimi sizler de çok iyi biliyorsunuz. İsmini anmak istemiyorum ama bahsettiğim kişinin kim olduğunu biliyorsunuz. Ordumuza satılık diyenler, buralara hangi yüzle gelecek ki?” şeklinde konuştu.

“TERÖR ÖRGÜTLERİNE KUCAK AÇANLAR, 15 MAYIS’I BEKLESİNLER”

AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Ali Kıratlı, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi:

“Terör örgütlerine kucak açan, yerli ve milli üretimlerimiz olan İHA ile SİHA’larımıza her fırsatta dil uzatan, partimizin artıklarıyla yol yürümeye çalışanların söylemleri laftan öteye gitmez. Teröristlerle birlikte hareket edip, şehit analarının yanlarına gidecek yüzü olmayanlar Mersin’de bol keseden atıp tutuyorlar. Tek bildikleri algı ve şov yapmak.”

“MERSİN’DE BİRİNCİ PARTİYİZ”

“Buradan sizlere şunu belirtmek istiyorum. Mersin’de birinci partiyiz. Bunu kendi yaptırdıkları anketlerde de görüyorlar. Algı yapmakta üzerlerine olmayan bu zihniyet, 15 Mayıs sabahı uyandıklarında tarihin tozlu sayfalarında kaybolacaklarını çok iyi biliyorlar. Mersinli hemşehrilerim, seçim günü bu zihniyetlere gereken cevabı sandıkta verecektir. Size son olarak şunu söyleyeyim; onlar sadece söyler, biz ise icraat yaparız.”

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, parti binası önünde yaptığı konuşmanın ardından ilçede bulunan esnafları ziyaret etti. Esnaflara yaptığı ziyarette Silifke’ye tekrar geleceğini vurgulayan Kıratlı, ilçede çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağını belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.