DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
25°C
Mersin
25°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Hafif Yağmurlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

Akdeniz’in parkları yenileniyor

Akdeniz’in parkları yenileniyor
21.02.2022 10:54
565
A+
A-

Akdeniz Belediyesi, yaklaşan bahar mevsimi nedeniyle ilçe sınırlarında bulunan park ve yeşil alanlarda bakım, onarım ve yenileme, ağaç ve ot budama ile birlikte temizlik çalışmalarına hız verdi. 

Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bahar mevsimi ile birlikte ilçe sakini vatandaşların yoğun olarak ziyaret ettiği, bir yandan dinlenip günün stresini atarken, çocukları ile birlikte eğlenip, rahat nefes aldığı park ve yeşil alanlara yönelik bakım ve yenileme çalışmalarına ağırlık verdi.

BANKLAR, KAMELYA VE ÇÖP KOVALARI YENİLENİYOR

Ekipler, Park ve Bahçeler Müdürlüğü Fidanlığında bulunan atölyede, bizzat belediye personeli eliyle üretilen banklar, kamelyalar ve çöp kovalarını da merkez-kırsal ayırımı yapmadan ihtiyaç duyan bütün park ve yeşil alanlara yerleştirmeye aralıksız devam ediyor. Aralıksız çalışan ekipler, zaman içinde zarar gören elektrik tesisatı, aydınlatma direkleri, lavabo ve çeşmeleri de yeniliyor.

AKDENİZ’İN TÜM PARKLARI YENİLENİP BAHARA HAZIR HALE GETİRİLİYOR

Mersin Millet Bahçesi’nde bulunan çocuk kum havuzunda tesviye çalışması yapan park bahçeler müdürlüğü ekipleri, ayrıca çim biçme, temizlik ve sonrasında da gübreleme çalışması yaptı. Eylül Parkı, Kazanlı Ayhan Güven Parkı ve farklı birçok mahallede yer alan parklarda yenileme ve tamirat çalışması yapan ekipler, Defne Parkı’nda da çocuk oyun grubunun etrafındaki halı filenin döşemesini yeniledi.

Mesudiye Mahallesi Yalçın Toroğlu Parkı ile Kürkçü Mahallesi parkında ot biçimi, budama ve temizlik yapan ekipler, Esenli Mahallesi’ne kazandırılan meydana spor aletlerinin montajını yaptı, bordürleri boyadı. Diğer bir ekip de Kazanlı Mahallesi’nde bulunan futbol sahasında toprak düzenleme, ardından da çevresinin ot biçimini gerçekleştirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.