DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
26°C
Mersin
26°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

AKDENİZ BELEDİYESİ’NDE  İŞ KULÜBÜ FAALİYETLERİ İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

AKDENİZ BELEDİYESİ’NDE  İŞ KULÜBÜ FAALİYETLERİ İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ
22.09.2022 11:34
240
A+
A-

Akdeniz Belediyesi ile Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) arasında İş Kulübü faaliyetleri işbirliği protokolü imzalandı.

 

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ile İŞKUR Mersin İl Müdürü Mustafa Kutlu arasında, ‘İş Kulübü Faaliyetleri İşbirliği Protokolü’ imzalandı. Akdeniz Belediyesi tarafından düzenlenen kurslara katılan kursiyerler ile kursiyer adaylarının mesleki belgelendirme sürecini kapsayan protokol ile İŞKUR’un iş danışmanlık hizmetleri ve diğer hizmetleri, iki kurum arasında işbirliği içinde yürütülecek.

İmzalanan protokol kapsamında belirtilen iş ve meslek danışmanlığı hizmetleri; Akdeniz Belediyesi tarafından düzenlenen ve vatandaşların katıldığı farklı alanlarda düzenlenen kurslara katılan kursiyerleri ve kursiyer adayları ile mesleki belgelendirme sürecine katılacak bireyleri kapsayacak.

Protokol ile Akdeniz Belediyesi tarafından düzenlenen mesleki ve eğitim kurslarına katılan kursiyer vatandaşlara yönelik olarak; Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nün (İŞKUR) işsiz bireylere yönelik bireysel ve grup iş danışmanlığı hizmetleri ile belediye tarafından mesleki eğitime yönelik diğer faaliyetler de İŞKUR’un diğer tüm kurumsal hizmetleri işbirliği halinde yürütülecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.