DOLAR
32,2590
EURO
35,0998
ALTIN
2.271,49
BIST
8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Parçalı Bulutlu
23°C
Mersin
23°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
23°C

Öğrencilere karne hediyesi

Öğrencilere karne hediyesi
12.06.2022 11:56 | Son Güncellenme: 12.06.2022 11:57
235
A+
A-

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Sayapark Alışveriş Merkezi (AVM) iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlikte, kent merkezine getirilen Çamlıyayla ilçesi Sebil Şehit Mustafa Oğuz Ortaokulu öğrencileri ‘Ejderham ve Ben’ animasyon filmini izledi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, dezavantajlı mahallelerdeki çocukları sosyal hayatta daha aktif hale getirmek için etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi ile Sayapark AVM iş birliğinde Çamlıyayla ilçesi Sebil Şehit Mustafa Oğuz Ortaokulu’ndan 65 öğrenci, ‘Ejderham ve Ben’ animasyon filmini izledi.

Gerçekleştirilen etkinlik hakkında konuşan Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesinde görevli Burcu Sert, şu bilgileri verdi:

“Sinemayla çoğu ilk kez buluşan 65 öğrencimizle sinema etkinliği düzenledik. Keyifli bir gün geçirdik. Çocuklar çok talep ettiler bu organizasyonu. Gayet güzel bir sinema günü geçirdik. Bu etkinliğimizin devamı olacak. Amacımız sosyal hayatı biraz daha pasif olan öğrencileri daha aktif bir şekilde sinemayla, etkinliklerle buluşturmak. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak bu etkinliklerimizin devamını getireceğiz. Karne gününden önce çocuklar için çok güzel bir etkinlik oldu bu. Gayet eğlenceli bir gün geçirdiler.”

 “MERSİNİMİZDE SOSYALLEŞMEYEN ÇOCUK KALMASIN İSTİYORUZ”

Mersin Sayapark Alışveriş Merkezi Genel Koordinatörü Aykut Arslan, “100 Bin Gülücük kampanyasına başladığımız günden bu yana çocuklarımıza dokunmaya devam ediyoruz. 65 çocuğumuzu sinemayla buluşturduk. Mersinimizde sosyalleşmeyen çocuk kalmasın istiyoruz. Herkese dokunmak istiyoruz. Bundan sonra da sosyal sorumluluk projelerimiz artarak devam edecek. Çocuklar çok keyifli bir gün geçiriyorlar. Bu da bizi çok mutlu ediyor. Yaptığımız işin, o işi yaşarken yaşamış olduğumuz yorgunluğun giderilmesinde, çocukların yüzündeki o gülücüğü gördükten sonra her şey bitiyor. Zaten her şey onları mutlu etmek için” ifadelerini kullandı.

Öğrencilerden Vildan İpek, “Arkadaşlarımla birlikte çok eğlendik. Filmin devamını izlemeyi isterdim. Çok güzel bir zaman geçirdik. Karne öncesinde güzel bir motive oldu”  ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.