DOLAR
32,3000
EURO
35,2342
ALTIN
2.233,63
BIST
8.777,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
19°C
Mersin
19°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
17°C

Toroslar’da Gençlik ve Spor Şenliği

Toroslar’da Gençlik ve Spor Şenliği
20.05.2022 14:32 | Son Güncellenme: 25.05.2022 11:38
604
A+
A-

Toroslar Belediyesinin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlediği Gençlik ve Spor Şenliği; sportif etkinlikler ve konserlerle dolu geçti.

Korukent Mahallesi’nde bulunan Toroslar Belediyesi Prof. Dr. Aziz Sancar Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen şenlikte Başkan Yılmaz, gençleri yalnız bırakmadı.

Geleneksel Türk Okçuluğu, Mini Futbol Turnuvası, Güreş, Halk Oyunları, Çim Voleybolu, Çim Hokeyi, Halat Çekme, Bocce, Step Aerobik, Jimnastik, Zumba, Tenis, İzcilik, Dart ve Paten etkinlikleriyle taçlanan şenlikte gençler hazırlanan gösterilerle bayramın tadını çıkardı.

Toroslar Belediyesinin birbirinden yetenekli sporcuları, hünerlerini sergilerken, Toroslar Belediyesi Engelliler Akademisi’nde eğitim gören engelli bireyler de bayramın neşesine neşe kattı.

Tüm gençlerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayan Başkan Yılmaz; “Ülkemiz, daha da büyüyor ve güçleniyor.  Geleceğimiz olan gençlerimiz, çağın gerekleriyle, donanımlarıyla, teknolojik ve yabancı dil bilgileriyle ülkemizi daha da yükseltecekler. Bizler de gençlerimize destek olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Gençlerin verdiği konserlerle devam eden şenlikte Başkan Yılmaz’ın eşi Meltem Yılmaz da etkinliklere katılarak gençlerin neşesine ortak oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.