Site icon Haber 33 Mersin'in Gündemi

Toroslar’da Gençlik ve Spor Şenliği

Toroslar Belediyesinin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlediği Gençlik ve Spor Şenliği; sportif etkinlikler ve konserlerle dolu geçti.

Korukent Mahallesi’nde bulunan Toroslar Belediyesi Prof. Dr. Aziz Sancar Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen şenlikte Başkan Yılmaz, gençleri yalnız bırakmadı.

Geleneksel Türk Okçuluğu, Mini Futbol Turnuvası, Güreş, Halk Oyunları, Çim Voleybolu, Çim Hokeyi, Halat Çekme, Bocce, Step Aerobik, Jimnastik, Zumba, Tenis, İzcilik, Dart ve Paten etkinlikleriyle taçlanan şenlikte gençler hazırlanan gösterilerle bayramın tadını çıkardı.

Toroslar Belediyesinin birbirinden yetenekli sporcuları, hünerlerini sergilerken, Toroslar Belediyesi Engelliler Akademisi’nde eğitim gören engelli bireyler de bayramın neşesine neşe kattı.

Tüm gençlerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayan Başkan Yılmaz; “Ülkemiz, daha da büyüyor ve güçleniyor.  Geleceğimiz olan gençlerimiz, çağın gerekleriyle, donanımlarıyla, teknolojik ve yabancı dil bilgileriyle ülkemizi daha da yükseltecekler. Bizler de gençlerimize destek olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Gençlerin verdiği konserlerle devam eden şenlikte Başkan Yılmaz’ın eşi Meltem Yılmaz da etkinliklere katılarak gençlerin neşesine ortak oldu.

Exit mobile version