DOLAR
32,3767
EURO
34,9830
ALTIN
2.326,16
BIST
9.075,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Açık
26°C
Mersin
26°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Akdeniz’de yenileme çalışmaları aralıksız sürüyor

Akdeniz’de yenileme çalışmaları aralıksız sürüyor
05.05.2022 11:01
392
A+
A-

Akdeniz Belediyesi, ihtiyaç duyan mahallelere hizmet vermeye, vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştırmaya devam ediyor. Kilit taşı ve kaldırımları yenileyen ekipler, parklarda bulunan kamelya ve oturma gruplarını da elden geçiriyor, okul ve camilerin eksiklerini gideriyor.

Hazırladıkları plan ve program kapsamında aralıksız çalışan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, uzak yakın demeden her mahalleye hizmet vermeye, bir yandan ilçeyi güzelleştirirken, mahalle sakinlerinin de gündelik hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Kiremithane, Gündoğdu, Yeni Mahalle, Hal, Şevket Sümer, Güneş ve birçok merkez mahallenin sokaklarında kilit taşı ve kaldırım tamiratı yapan ekipler, okul ve cami gibi eğitim ve ibadethanelerin de eksiklerini gideriyor.

Karaduvar Suphi Öner İlkokulu’nun bahçesine yeni basketbol potasının montajını yapan fen işleri ekipleri, okulun bordür taşlarını da boyadı, zararlı böceklere karşı okulun bahçesindeki ağaçları kireçledi. Civanyaylağı Mahalle Cami’sinin çevresinin duvar örülmesi çalışmasını da tamamlayan ekipler, Barış Mahallesi ve Beşyol Parkı’nda bulunan banklar, kamelyalar ve demir aksamları boyayıp yeniledi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de bayram boyunca vatandaşların uğrak yerlerinden olan park ve yeşil alanlarda kapsamlı temizlik ve budama çalışması yaptı. Ekipler, Güneş Mahallesi Taziye Evi’nin bahçesinde kuruyan ağaçların yerine de yenilerini dikti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.