DOLAR
32,5488
EURO
34,8698
ALTIN
2.427,46
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Parçalı Bulutlu
29°C
Mersin
29°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Çok Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C

Ticaret Bakanı Muş, Toroslar’ın iftarına konuk oldu

Ticaret Bakanı Muş, Toroslar’ın iftarına konuk oldu
25.04.2022 15:53
488
A+
A-

Mersin’de Cumhur İttifakı, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar programında bir araya geldi.

Ramazan ayı boyunca her gün farklı bir mahallede düzenledikleri iftar programında hemşehrileriyle bir araya gelen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, bu kez de Cumhur İttifakı’nı iftarda ağırladı.

Toroslar Belediyesi’nin Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen iftar programına Ticaret Bakanı Mehmet Muş da katıldı.

Cumhur İttifakı Milletvekilleri Olcay Kılavuz, Baki Şimşek, Zeynep Gül Yılmaz, Hacı Özkan ve Ali Cumhur Taşkın, MHP MYK Üyesi Serdar Soydan, MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, AKP Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Cumhur İttifakı İl ve İlçe Teşkilat Başkan ve Yöneticileri, Belediye Başkanları, Kadın Kolları Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer ile çok sayıda davetli katıldı.

BAŞKAN YILMAZ: “GÜÇLÜ TÜRKİYE’Yİ HEP BERABER İNŞA EDECEĞİZ”

Ticaret Bakanı Mehmet Muş’a ve tüm misafirlerine iftar programına katılımlarından dolayı teşekkür eden Başkan Yılmaz; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin kavline inanıyoruz. Sözleri sözümüzdür. Cumhur İttifakı’nın; 2023-2053 ve 2071 vizyonlarını benimsiyoruz. Cumhur İttifakı’nın kazanımlarını görüyoruz, anlıyoruz ve heyecan duyuyoruz” dedi.

TİCARET BAKANI MEHMET MUŞ: “TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ PARLAK VE GÜÇLÜDÜR”

İftar programında bir konuşma yapan Ticaret Bakanı Mehmet Muş da Türkiye’nin dünya ekonomisiyle entegre olmuş, dünyanın önde gelen güçlü ülkelerinden biri olduğuna vurgu yaptı.

Bakan Muş; “Ülkemize güvenelim. Türkiye’nin geleceği parlak ve güçlüdür. Dünyada gelişen ve büyüyen ülkeler içerisine baktığınız zaman en hızlı büyüyen ülkelerin başında ülkemiz geliyor. Geçen sene yaklaşık yüzde 11’lik bir büyümeyle yılı kapattık. Tüm bu kriterler ve göstergeler aslında Türkiye’nin doğru yolda olduğunu, ileriye dönük ümit vaat eden bir ülke olduğunu gösteriyor. Zorluklar var, zorlukları aşmak bizim görevimiz, bunlarından üstesinden geleceğiz. Türkiye’nin güvenliği ve bekası için Irak’ın kuzeyinde yürütülen operasyonlarda şehit düşen kahraman askerlerimize bir kez daha rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Kadir Geceniz mübarek olsun. Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.