DOLAR
32,4714
EURO
34,5590
ALTIN
2.474,93
BIST
9.529,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Parçalı Bulutlu
26°C
Mersin
26°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Açık
25°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

Akdeniz Belediyesi Çocuk Şenliği başlıyor!

Akdeniz Belediyesi Çocuk Şenliği başlıyor!
25.03.2022 11:11
599
A+
A-

Akdenizli çocuklar için bugüne dek ses getiren birçok etkinliğe imza atan Akdeniz Belediyesi, bu kez de Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın da katkılarıyla, zengin ve eğlenceli bir içeriğe sahip ücretsiz “Çocuk Şenliği’ne” imza atıyor.

Mersin Millet Bahçesi Sahil Etabında, 29-30-31 Mart 2022 tarihleri içinde düzenlenecek çocuk şenliği, 10:00 ila 15:00 saatleri arasında ziyarete açık olacak. Üç gün sürecek olan Akdeniz Belediyesi Çocuk Şenliği’nde; çeşitli sahne gösterileri ve eğitici atölyeler, tiyatro gösterimleri, yarış parkuru, oyun alanları, yüz boyama ve birbirinden eğlenceli daha birçok etkinlik yer alacak.

“AİLELERİMİZİ ÇOCUKLARIYLA BİRLİKTE ŞENLİĞE BEKLİYORUZ”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da yaptığı çağrıda, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın da katkılarıyla Millet Bahçesi Sahil Etabında düzenlenecek ve 3 gün sürecek olan Çocuk Şenliği’ne tüm Akdenizlileri davet etti. Başkan Gültak; “En kıymetli varlığımız ve geleceğimiz olan sevgili çocuklarımız için eğlence ve oyun dolu bir etkinliğe daha imza atıyoruz. Çocuklarımızın sevinç, heyecan ve mutluluğuna katkı sunmak istiyoruz. Çocuklarıyla güzel saatler, keyifli ve unutamayacakları anlar yaşamaları için bütün ailelerimizi, ücretsiz düzenleyeceğimiz çocuk şenliğimize bekliyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.