DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
22°C
Mersin
22°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Çok Bulutlu
26°C

Akdeniz Belediyesi üretiyor, yeniliyor, tasarruf ediyor

Akdeniz Belediyesi üretiyor, yeniliyor, tasarruf ediyor
23.03.2022 13:53
508
A+
A-

Akdeniz Belediyesi, adeta bir fabrika gibi çalışan teknik birimler ve makine ikmal sahasında birçok araç ve gereci tamir edip yeniden hizmete sunuyor; ayrıca farklı hizmet birimleri için de ihtiyaca göre ürün ve malzemeler üretiyor. Bu sayede Akdeniz Belediyesi büyük bir maliyet kaleminden tasarruf elde ediyor.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın talimatları doğrultusunda; israfı önlemek ve belediye kaynaklarının çok daha verimli ve etkin kullanılmasını sağlamak amacıyla ekipler aralıksız çalışıyor ve üretiyor. Belediyenin hizmet birimlerine ait kepçe, silindir veya kovalı araç gibi ağır iş makineleri, ayrıca kamyon, otobüs ve midibüsler ile çeşitli araç, gereç ve ekipmanlar, makine ikmal sahasında bulunan ve her biri alanında uzman teknik ekiplerce önce tamir edilip yenileniyor, ardından tekrar hizmete sunuluyor.

ATÖLYELERDE ÜRETİM VE YENİLEME ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Zaman içinde yıpranıp zarar gören büyük veya küçük çöp konteynırları da saha içerisindeki atölyede tadilattan geçirilip tekrar hizmete sunuluyor. Kendi personeli ve sahip olduğu teknik imkânlarıyla yaptığı bu tamir ve yenileme sayesinde Akdeniz Belediyesi, ciddi bir maliyet kaleminden tasarruf elde ediyor.

Aralıksız gerçekleşen tüm bu üretim ve yenileme çalışmalarının yanında, saha içerisinde çeşitli kaynak işleri ile birlikte eskiyen veya zarar gören belediyeye ait kapı ve pencereler, korkuluk ve çatılar, tabelalar, raket, billboard ve daha birçok malzeme de yenileniyor ve yeniden kullanıma hazır hale getiriliyor. 

MOBİLYA ATÖLYESİ DE ÜRETİYOR, YENİLİYOR

Ekipler, belediyenin yine makine ikmal sahasında bulunan mobilya atölyesinde de aralıksız üretim yaparak parkların bank ve kamelya ihtiyacını; ayrıca okul, cami, Kur’an kurslarının, kitaplık, dolap ve kapı gibi mobilya ihtiyaçlarını karşılıyor, bu binaların boyama işlerini de yaparak yapıları tamamen yeniliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.