DOLAR
32,5145
EURO
34,5480
ALTIN
2.488,38
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Açık
26°C
Mersin
26°C
Açık
Çarşamba Açık
25°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

“Yüksek kesimlerde konforlu ve güvenli yollar oluşturduk”

“Yüksek kesimlerde konforlu ve güvenli yollar oluşturduk”
02.03.2022 14:07
1.021
A+
A-

Toroslar Belediyesi’nin, yaylalarda gerçekleştirdiği yol yapım, bakım ve yenileme çalışmalarıyla ulaşım ağı daha kaliteli ve konforlu hale geliyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda; Soğucak, Gözne ve Ayvagediği Mahallelerinde yol açım ve düzenleme çalışmaları yaptı.

İlçe merkezindeki yoğun çalışmalarla birlikte yayla sezonu öncesi yüksek kesimlerdeki mahallelerde yol açım ve düzenlemenin yanı sıra kilit parke yol çalışmalarını da program dahilinde gerçekleştirdiklerini kaydeden Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Çevik Belediyecilik çalışmalarımızla ilçemizin her noktasına ulaşımı kolaylaştırıyoruz” dedi.

Başkan Yılmaz; “Yol yapım çalışmalarımız, merkezde ve yaylalarımızda eş zamanlı olarak devam ediyor. Mahallelerimizde mevcut yolları bakımdan geçiriyor ve alternatif yol güzergahları açarak, ulaşımı kolaylaştırıyoruz. Amacımız, güvenli ve yüksek kalitede yaşam alanları oluşturmak” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.