DOLAR
32,4977
EURO
34,5510
ALTIN
2.495,10
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Açık
26°C
Mersin
26°C
Açık
Çarşamba Açık
25°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

Mersin Büyükşehir’den dar gelirliye destek

Mersin Büyükşehir’den dar gelirliye destek
01.02.2022 11:38
545
A+
A-

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 20 Aralık 2021’de başladığı patates ve soğan dağıtımlarının ikinci etabına geçti. İlk etap dağıtımlarında 100 bin kilogram patates ve soğanı 13 ilçede vatandaşlara dağıtan Mersin Büyükşehir Belediyesi, ikinci etapta toplam 50 ton ürünü vatandaşa ulaştıracak.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ekonomik sıkıntılarla baş etmeye çalışan dar gelirli vatandaşlara yönelik başlattığı patates ve soğan dağıtımları sürüyor. İlk etapta 5 kilogram patates ve 5 kilogram soğandan oluşan toplam 10 kilogramlık ürünleri 13 ilçede vatandaşlara ulaştıran Büyükşehir, toplam 100 bin kilogramlık patates ve soğan dağıtımlarını tamamladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in “Bir anlamda halkın kendi parasını kendisine iade ediyoruz” sözleriyle ifade ettiği destekler sürerken, patates ve soğanın ikinci etap dağıtımları başladı.

İkinci etap dağıtımları kapsamında toplam 50 bin kilogram patates ve soğan Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Aşhane personeli tarafından 5’er kilogramlık poşetlere yerleştirildi. 13 ilçede gerçekleştirilen dağıtımlar için yola çıkan araçların bir adresi de Akdeniz ilçesi 3 Ocak Mahallesi oldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Aşhane Sorumlusu Ergün Horuz, sürdürülen çalışmayla ilgili olarak, “5 kilo soğan ve 5 kilo patates olmak üzere ilk etapta 100 bin kilogram dağıtım gerçekleştirdik. Şu anda da ikinci etabına geçmiş bulunuyoruz. Bu etapta da patates ve soğan dağıtımlarında 50 tona ulaşıyoruz. 5’er kilo soğan ve patatesle dar gelirli vatandaşın mutfağına destek olmaya devam ediyoruz. Bu dağıtımları Mersin’in 13 ilçesinde, daha çok dar gelirli vatandaşların olduğu mahallelerde gerçekleştiriyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.