DOLAR
32,5553
EURO
34,9632
ALTIN
2.457,65
BIST
9.881,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
26°C
Mersin
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
23°C

“Biz iktidar istiyoruz”

“Biz iktidar istiyoruz”
17.01.2022 15:32
452
A+
A-

Hep halkın içinde olduklarını ve bundan sonra da olacaklarını söyleyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Biz iktidar istiyoruz. Bizi örnek gösterin. Masa başında siyaseti bu belediye başkanları bitirdi” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erdemli Olağanüstü İlçe Kongresi’ne katıldı. Büyükşehir Belediyesi’nin gider bütçesinin gerçekleşme oranının yüzde  99.7 olduğunu ifade eden Seçer, “İşte mali disiplin bu. Çalmadan, çaldırmadan, israf etmeden hizmet etmek bu” diye konuştu.

Erdemli’yi çok iyi tanıdıklarını ve ihtiyaçlarına göre hizmetler yaptıklarını ifade eden Seçer, “2021 yılında 42 bin ton asfalt kullanıp, Erdemli’nin yollarımızı yapmışız. Üçtepe yolundan Güzeloluk Caddesi’ne kadar, Kargıcak’ta Hürriyet Caddesi’ne kadar. Lamos Köprüsü’nü yaptık. Yaptığımız imalatlar birinci sınıf. Kimse bir kusur bulamıyor. Günü kurtarmak için, seçmenin, vatandaşın gözünü boyamak için yaptığımız hizmetler değil. Mergin Köprüsü’nü yaptık. Hüsametli, Yeniyurt, Alibeyli, Veyselli, Tapureli, hem birbirine bağlıyor hem ilçeye bağlıyor. Üretimin merkezi, domatesin, salatalığın, üzümün hale sağlam gelmesi için Erdemli’nin her metrekare yolunu yapıyoruz. Bizim şu özelliğimiz de var; Asla vatandaşa yalan söylemiyoruz. Bu memleket ne çektiyse, yalandan, dolandan, hırsızdan, arsızdan çekti. Bunu biliyoruz. Onun için kendimize zül addederiz. Vatandaşımıza doğruları söyleyeceğiz ve yerine getireceğiz” ifadelerini kullandı.

“YOLSA YOL, SUYSA SU, KANALİZASYONSA KANALİZASYON, YARDIMSA YARDIM”

Seçer, Büyükşehir Belediyesi’nin gider bütçesinin gerçekleşme oranının yüzde 99.7 olduğunu ifade ederek, “Yani yüzde 100’e 0.3 kalmış. Yani 100 lira harcayacağız demişiz, 99.7 lira harcamışız, Borç, harç yok. Almıyoruz. Zaten vermiyorlar. Demişiz ki; bizim şuradan paramız gelecek. Maliye’den gelecek, İller Bankası’ndan gelecek, öz gelirlerimiz var. Onlardan gelecek. Ne kadar, 100 lira. 104 lira 3 kuruş. 4 lira 3 kuruş da aşmışız. İşte mali disiplin bu. Çalmadan, çaldırmadan, israf etmeden hizmet etmek bu. Biz de bunu yapıyoruz. Bunlar örnek, bunlar referans” diye konuştu.

“HEP HALKIN İÇİNDEYİZ” CHP ile ilgili olumsuz algıların yıkıldığını sözlerine ekleyen Başkan Seçer, “Hep halkın içindeyiz. Hep halkın içinde de olacağız. Biz iktidar istiyoruz” dedi. CHP’li belediyelerin nüfusun yüzde 45’ini yönettiğini belirten Seçer, “Türkiye’nin ekonomik hacminin yüzde 72’sini yönetiyor. Her çeşidi, her rengi yönetiyor” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.