DOLAR
32,5113
EURO
34,9470
ALTIN
2.435,37
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
27°C
Mersin
27°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

“Bu ateş hiç sönmeyecek”

“Bu ateş hiç sönmeyecek”
31.10.2021 14:17
613
A+
A-

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Cumhuriyet’in 98’inci Yılında 98 gençle kamp yaptı. Cumhuriyet’in 98’inci yılı anısına kamp alanına 9 metre 80 cm çapında, ay yıldız formunda işlenen ateş çanağı ise Toroslar’ın doruklarında görsel bir şölen oluşturdu.

Toroslar Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kuruluşunun 98’inci yıl dönümünde 98 genci, Gözne Mahallesi Karatepe mevkinde düzenlediği 29 Ekim Gençlik Kampı’nda buluşturdu.

Kampa katılan 17 ile 24 yaş aralığındaki gençler, spordan sanata birçok aktiviteyle ve müzikle dolu iki gün geçirdi.

Her türlü ihtiyacın düşünüldüğü kampta; doğa yürüyüşünden drone uçuş eğitimine, ATV sürüş deneyiminden ata sporu okçuluğa ve ilk yardıma kadar birbirinden eğitici ve eğlenceli etkinlikler yer aldı. Çömlekçilik, Fotoğrafçılık, Sinema, Mitoloji Labirenti, Kısa Film, Elektronik Müzik, Yıldız Avcıları ve Karaoke atölyelerine de katılan gençler, Cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşadı.

 ‘AY YILDIZLI’ GÖRSEL ŞÖLEN

 Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da gençleri kamp etkinliğinde yalnız bırakmadı. Milli marşlarla inleyen kamp alanında gençlerin yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Yılmaz, etkinliklere katıldı, ATV sürdü, ata bindi.

Kamp etkinliğinin en ilgi gören çalışması ise Cumhuriyet’in 98’inci yılı anısına kamp alanına 9 metre 80 cm çapında, ay yıldız formunda işlenen ateş çanağı oldu. Şanlı bayrağımızın simgesi kamp alanında ateşle canlandırılarak görsel bir şölene dönüştürüldü, yüreklerdeki Cumhuriyet ateşi vurgulandı.

Kampa katılan tüm gençlere teşekkür eden Başkan Yılmaz, “Cumhuriyet ve Bayrak aşkımızı Toroslarımızın doruklarından 98 gencimizle tüm dünyaya haykırdık. Milli ve manevi değerlerine sımsıkı sarılmış gençlerimizle birlikte Cumhuriyetimize ve vatanımıza ilelebet sahip çıkacağız. Cumhuriyet ateşi hiç sönmeyecek” dedi.

Başkan Yılmaz; “Önemli olan birlik ve beraberliğimiz. Gençlerimize yatırım yapmak, geleceğimize yatırım yapmaktır. Gençlerimizin her alanda donanımlı birer birey olabilmeleri için projeler üretiyor ve çalışmalar yapıyoruz. Toroslar Belediyesi olarak gençlerimizin her zaman yanındayız ve bu etkinliklerimizi sürdüreceğiz. Cumhuriyetimizi hep beraber yaşatacağız. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” diye konuştu. Toroslar’dan 98 genci Toroslar’ın doruklarında 29 Ekim Gençlik Kampı’nda bir araya getiren Başkan Yılmaz, kampından ardından yine gençlerle birlikte Şehitliğe ziyarette bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.