DOLAR
32,2972
EURO
35,1394
ALTIN
2.273,62
BIST
8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
25°C
Mersin
25°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Açık
24°C

Tarsus Emekçi Kadınlar Kooperatifinin ürünleri TEKKOOP markası ile tescillendi

Tarsus Emekçi Kadınlar Kooperatifinin ürünleri TEKKOOP markası ile tescillendi
24.08.2021 16:02
749
A+
A-

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin markalaşması için desteğini sürdürüyor. Oda üyesi olan Tarsus Emekçi Kadınlar Kooperatifi Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın öncülüğünde Tarsus TEKKOOP markasıyla Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescil almaya hak kazandı. Tarsus’ta kadınların üreteceği ürünler artık Tarsus TEKKOOP markasıyla tüketicilere sunulacak.

Tarsus Belediyesi’nin desteğiyle girişimci kadın sayısını artırmak ve üretime katkı sunmak amacıyla kurulan Tarsus Emekçi Kadınlar Kooperatifi üyesi olduğu Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın önderliğinde Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından Tarsus TEKKOOP markasını tescilletti.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fuat Togo, Tarsus TSO’da düzenlenen etkinlikte Tarsus Emekçi Kadın Kooperatif Başkanı Döne Çolak’a marka tescil belgesini takdim ederek tebrik etti.

 Markalaşmanın önemliliğine değinen ve bu konuda Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerinin önünü açtıklarını ve markalaşma bilincini yerleştirmeye çalıştıklarını belirten Togo, ‘’Üyelerimize gerek markalaşması gerekse proje hazırlaması konusunda birimlerimiz tarafından önemli çalışmalar yürütüyoruz. Amacımız Tarsus’ta üretilen her ürünün bir marka ile pazarlarda yer bulabilmesi. Bu çok önemli. Şimdiye kadar pek çok üyemizin marka tescil başvurusunu yaparak tescillenmesini sağladık. Çalışmalarımız halen de devam ediyor. Üretici kadınlarımıza markalaşma dönemlerinde bol şanslar dileriz” dedi. Kooperatif Başkanı Döne Çolak da markalaşma sürecinde kendilerini yalnız bırakmayan Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası yöneticilerine teşekkürlerini ileterek, ‘’Tarsus TEKKOOP artık tescilli. Daha çok üretim için girişimci kadınlarımızla el ele daha güçlü bir şekilde yürüyeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.