DOLAR
32,3653
EURO
34,9637
ALTIN
2.325,37
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Açık
26°C
Mersin
26°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Başkan Gültak’tan Anlamlı Ziyaret

Başkan Gültak’tan Anlamlı Ziyaret
20.07.2021 11:34 | Son Güncellenme: 12.08.2021 15:02
1.430
A+
A-

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Kurban Bayramı dolayısıyla Şehit Ömer Koca’nın ailesi ile Gazi Ethem Coşkun’u evlerinde ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Kurban Bayramı dolayısıyla 2016 yılında Şırnak’ta şehit olan merhum Ömer Koca’nın ailesi ile 1997 yılında Hakkari’de Gazi olan Ethem Coşkun’u ve ailesini ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti. Ziyarete Akdeniz Kaymakamı Muhittin Pamuk’un yanı sıra Akdeniz İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Halil Adaklı, Akdeniz İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Hidayet Karaçoroğlu, Akdeniz İlçe Müftüsü İbrahim Yavuz ile Akdeniz Belediye Meclis Üyesi Aydın Eğin de katıldı.

Başkan Gültak; “Şehitlerimize ne kadar dua etsek azdır”

Şehit Ömer Koca’nın annesi Ayşe Koca ile babası Hüseyin Koca ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti. Anne Ayşe Koca, “Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Allah razı olsun. Bayram ziyaretiniz bizleri çok mutlu etti. Rabbim, devletimizi başımızdan eksik etmesin. Hepinizin bayramı mübarek olsun” diye konuştu. Başkan Gültak da şehitlik mertebesinin önemine vurgu yaparak, “Vatanımız uğruna canlarını feda eden, bizlerin bugün daha huzurlu yaşamasına vesile olan şehit ve gazilerimize ne kadar dua etsek azdır. Allah tüm şehitlerimize gani gani rahmet eylesin. Ömer kardeşimizin bizlere mukaddes mirası olan değerli ailesine de sabırlar diliyor; Kurban Bayramlarının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi. Akdeniz Kaymakamı Muhittin Pamuk ise, “Vatanımız uğruna can vermiş kıymetli şehidimizi rahmetle anıyor; ailesine sabırlar diliyorum. Tüm şehit ailelerinin ve gazilerimizin başımızın üstünde yeri vardır. Her daim onların yanlarında olduğumuzun bilinmesini isterim. Bu vesileyle ailemizin Kurban Bayramı’nın mübarek olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.