DOLAR
32,5158
EURO
34,6136
ALTIN
2.489,76
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Parçalı Bulutlu
26°C
Mersin
26°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Açık
25°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

Toroslar’ın yeşil alanları çiçeklendi

Toroslar’ın yeşil alanları çiçeklendi
27.05.2021 12:00
781
A+
A-

Toroslar Belediyesi, park ve yeşil alanlarda bakım, onarım, çim biçme ve çiçeklendirme çalışmalarını sürdürerek hemşehrilerine temiz ve nezih alanlar sunuyor.

Toroslar Belediyesi ark ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde özenle yetiştirilen çiçekler de yeşil alanlara ekilerek mevsimin güzelliğine güzellik katıyor.

Tedbiri elden bırakmayan belediye, yeşil alanlardaki bakım çalışmalarının yanında oyun gruplarını da düzenli olarak dezenfekte ederek, çocuklara sağlıklı ortamlarda zaman geçirme imkanı da sunuyor. Böylece çocuklar, ekiplerin düzenli olarak hijyenik hale getirdiği oyun gruplarında oyun oynarken, aileleri de yeşil alanların tadını çıkarıyor.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, “Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak amacıyla çalışarak, ilçemizdeki yeşil alanları koruyor, sayılarını daha da artırıyoruz” dedi.

İlçemiz yeşil alan bakımından önemli bir konumda” diyen Başkan Atsız Afşin Yılmaz, “Bu alanlarımızın kıymetini biliyor, bakımlarını düzenli olarak yapıyoruz. Kendi bünyemizde yetiştirdiğimiz çiçekler de yeşil alanlarımıza renk katıyor. Birbirinden güzel çiçeklere can suyunu veren ekiplerimiz, büyük bir titizlikle çalışıyor. Pandemi sebebiyle evlerimize kapandığımız bu günlerde hemşehrilerimize temiz, güzel ve sağlıklı alanlar sunmak öncelikli hizmetlerimizden. Kentimizi modern bir görünüme kavuşturmak için başlattığımız çevre düzenleme çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.