DOLAR
32,1727
EURO
34,9234
ALTIN
2.251,82
BIST
8.969,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
20°C
Mersin
20°C
Az Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C

Miniklerden Çanakkale gösterisi

Miniklerden Çanakkale gösterisi
19.03.2021 10:05
926
A+
A-

Miniklerin, Atatürk sevgisi ve ilkeleriyle yetiştirildiği Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakım Evinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir etkinlik gerçekleştirildi.

Miniklerin dans edip, şiirler okuduğu etkinlikte Atatürk ve vatan sevgisi hep bir ağızdan haykırıldı.  Çocuklar, giydikleri kıyafet ve kostümlerle büyük beğeni toplarken danslarıyla izleyicileri büyülediler.

Günün anlamına yönelik yaptığı konuşma sırasında, çocuklara vatanın nasıl kurtulduğunu anlatmak gerektiğini ifade eden Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakım Evi Müdürü Nezaket Aktaş, “Atatürk ve vatan sevgisiyle dolu çocuklar yetiştirmek biz eğitimcilere düşen en büyük görevdir. Bizler çok küçük yaşlardan itibaren eğitim vermeye çalıştığımız çocuklarımıza aynı zamanda Türkiye sevgisini de anlatmak istiyoruz” dedi.

Atatürk ve Türkiye sevgisiyle dolu çocuklar yetiştirmek istediklerini belirten Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, miniklerin yürekleriyle ortaya koyduklarının kendilerini bir kez daha gururlandırdığını söyledi.

Türkiye’de Atatürk sevdasını çoğaltmak için çalıştıklarına vurgu yapan Başkan Tarhan, “Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakımevimiz hizmete açıldığı günden bu yana çeşitli etkinliklerle tüm gözleri üzerine çekmeyi başardı. Bakımevimiz öğretmenlerimizle birlikte Atatürkçü, aydın bir okul olmuştur. Laik ve cumhuriyet sevdalıları olarak Atatürk ilke ve devrimlerine daha çok sahip çıkarak, ülkemize bağlılığımızı göstermeye devam edeceğiz. Tabii bunların sadece Mezitli’de olması yetmiyor, tüm Mersin’de ve ülkemizde bu tür sevdaların çoğalmasını istiyoruz” diye konuştu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.