DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
25°C
Mersin
25°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Ak Partili Vekil Adayı Söylemez Toroslar’da Vatandaşlarla Buluştu

Ak Partili Vekil Adayı Söylemez Toroslar’da Vatandaşlarla Buluştu
21.04.2023 10:21 | Son Güncellenme: 22.04.2023 15:18
154
A+
A-

AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Avukat Havva Sibel Söylemez, Toroslar ilçesinde vatandaşlarla buluştu, huzurevi sakinlerini ziyaret edip, ellerini öperek bayramlarını kutladı.

28. Dönem Milletvekili seçimlerinde AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Avukat Havva Sibel Söylemez, seçim çalışmaları kapsamında Toroslar ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretlerine AK Parti Toroslar İlçe Başkanlığıyla başlayan Söylemez, Başkan Bekir Topçu ve yönetimini ziyaret ederek, ilçe teşkilatı olarak yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Topçu, Söylemez’e Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı armağan etti.

Söylemez’in bir sonraki durağı Mersin Mutkililer Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği oldu. Söylemez, AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Bekir Topçu, Toroslar İlçe Kadın Kolları Başkanı Nalan Erden ve teşkilat üyeleri ile birlikte dernek başkanı Murat Acar’ı makamında ziyaret ederek, derneğin yürütmekte olduğu çalışmalar hakkında istişarede bulundu.

“SÖYLEMEZ’DEN ANLAMLI ZİYARET”

Toroslar ilçesinde bulunan Mersin Yardım ve İyilik Vakfı Huzur Evi sakinlerini de bayram arefesinde unutmayan AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Havva Sibel Söylemez, huzur evi sakinlerinin ellerini öpüp, bayramlarını kutladı. Söylemez, “Büyüklerimiz bizim vicdanımız, zenginliğimiz, kültürümüz, tarihimizdir. Kıymetli büyüklerimizin ellerini öptük, bayramlarını kutladık, hayır dualarını aldık. Allah onları başımızdan eksik etmesin” diye konuştu.

“HASTANEDE TEDAVİ GÖREN HASTALARI UNUTMADI”

Bayramda hastanede tedavi gören hastaları ve yakınlarını da unutmayan Vekil Adayı Söylemez, Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine ziyarette bulundu. Hastalara ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulunan Söylemez, tek tek sohbet ederek, bayramlarını kutladı.

“YANGINDA HAYATINI KAYBEDEN İTFAİYE ERİ İÇİN TAZİYE ZİYARTİNDE BULUNDU”

AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Havva Sibel Söylemez, Akdeniz ilçesinde Sanayi Sitesi’nde meydana gelen yangında hayatını kaybeden itfaiye eri Nazmi Çelikkaya’nın Toroslar ilçesinde yaşayan ailesine taziye ve baş sağlığı dileklerinde bulundu. Söylemez, “Sabırlar diliyorum. Rabbim kardeşimizin mekanını cennet, makamını ali eylesin. Başımız sağ olsun. Çok üzgünüz.” ifadelerini kullandı.

“HER ZAMAN MERSİN SOKAKLARINDA OLACAĞIM”

Daha sonra beraberindeki teşkilat üyeleriyle birlikte esnaf ziyaretinde bulunan Vekil Adayı Sibel Söylemez, Kuvayi Milliye Caddesini karış karış gezerek, sıkmadık el bırakmadı. Esnaf ve vatandaşlarla tek tek sohbet eden Söylemez, onların taleplerini dinleyip, çözümü noktasında birebir ilgileneceğinin sözünü verdi. Vatandaşlardan büyük ilgi gören Sibel Söylemez, her zaman Mersin’in sokaklarında olacağını, Mersin’in hizmetkarı olacağını dile getirerek, iyi bayramlar diledi.

“İFTARDA MUŞLULAR DERNEĞİ’NİN SOFRASINA KONUK OLDU”

Yörük kızı Söylemez, iftarda ise Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ile birlikte, Mersin Muş İli ve İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği iftar programına katılarak, iftar sofrasının bereketini vatandaşlarla paylaştı. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören Söylemez, onlarla tek tek sohbet ederek bayramlarını kutladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.