DOLAR
32,3357
EURO
34,7413
ALTIN
2.431,60
BIST
9.999,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
26°C
Mersin
26°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

TOROSLAR’DA CAMİLER BAYRAMA HAZIR

TOROSLAR’DA CAMİLER BAYRAMA HAZIR
20.04.2023 13:24 | Son Güncellenme: 22.04.2023 13:53
48
A+
A-

Toroslar Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi ilçe genelindeki tüm camilerde temizlik ve dezenfekte çalışması yaptı. Güzel kokular sıkılarak, gül suyu ile de temizlenen camiler bayrama hazır hale getirildi.

Camilerde rutin olarak sürdürdüğü temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını Ramazan ayında daha da yoğunlaştıran Toroslar Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda da vatandaşların ibadetlerini temiz ve sağlıklı bir ortamda gerçekleştirmeleri için çalışmasını kesintisiz devam ettirdi.

Belediyenin ibadethane temizlik ve dezenfektan ekibi, ilçedeki tüm ibadethanelerin iç ve dış mekânlarını tarayarak pırıl pırıl yaptı.

“Vatandaşlarımız Gönül Rahatlığıyla İbadet Edebilir”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, vatandaşların bayram namazını daha temiz ve nezih bir ortamda eda edebilmesi için ilçedeki tüm ibadethanelerde temizlik ve dezenfeksiyon çalışmasının yapıldığını söyledi.

Başkan Yılmaz; “Toroslar Belediyesi olarak rutin temizliğini yaptığımız ibadethanelerimizi bayrama hazır hale getirdik. Amacımız, hemşehrilerimizin gönül rahatlığıyla ve huzur içerisinde ibadetlerini gerçekleştirmesidir. Tüm hemşehrilerimize hayırlı Bayramlar dilerim” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.