DOLAR
32,3397
EURO
35,1106
ALTIN
2.239,71
BIST
8.884,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
18°C
Mersin
18°C
Az Bulutlu
Çarşamba Gök Gürültülü
17°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

“Marina ve Millet Bahçesi ile Çamlıbel yeniden canlanacak”

“Marina ve Millet Bahçesi ile Çamlıbel yeniden canlanacak”
18.06.2021 18:40 | Son Güncellenme: 18.06.2021 18:41
1.528
A+
A-

Akdeniz Belediye Başkanı M.Mustafa Gültak, Çamlıbel Derneği Başkanı Hüseyin Karlıklı ve Çamlıbel esnafını ziyaret etti. Marina Projesi ve Millet Bahçesi projeleri hakkında bilgi veren Gültak, “Bu iki projenin hayata geçmesiyle, başta Çamlıbel olmak üzere tüm kent merkezi eski cazibesi ve hareketliliğini yeniden kazanacak” dedi.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, bir zamanlar sahip olduğu hareketliliğiyle kent ekonomisinin kalbi niteliğindeki Çamlıbel Mahallesi’ni ziyaret etti. Ekiplerin bölgedeki çalışmalarını inceleyen Başkan Gültak, yakın zamanda yapılacak proje ve çalışmalar hakkında da mahalle sakinleri ve esnafları bilgilendirdi.

Başkan Gültak, esnafları da tek tek ziyaret etti, onlarla sohbet ederek çeşitli konulardaki taleplerini dinledi. Çamlıbel sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Gültak, parkların bakımı, sokakların temizliği, aydınlatma ve sinekle mücadele ilgili olarak vatandaşların dile getirdiği talep ve sıkıntılarının en kısa süre içinde çözümü için ilgili başkan yardımcıları ve birim müdürlerine talimat verdi.

“ÇAMLIBEL; MİLLET BAHÇESİ VE MARİNA SAYESİNDE ESKİ CANLILIĞINA KAVUŞACAK”

Başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de eşlik ettiği ziyarette Başkan Gültak; Mersin Akdeniz Çamlıbel Derneği (MERÇAM) yönetiminin taleplerini dinledi, Çamlıbel Marina Projesi hakkında bilgiler verdi. Marina Projesi’nde büyük ilerleme kaydedildiğini belirten Başkan Gültak, tahmini 3 ay içinde ihaleye çıkılacağını ifade etti. Başkan Gültak; “Çamlıbel’e özel bir önem veriyor, güzelleştirmeye çalışıyor, projelerimizi buna göre belirliyoruz. Yakın zaman içinde Marina da hayata geçince, buradaki eski canlılığı, hareketliliği tekrar yakalayacağımıza inanıyorum. Mersin Millet Bahçesi ile birlikte bu canlılığı çok daha kısa zamanda elde edeceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.