DOLAR
32,4980
EURO
34,9033
ALTIN
2.440,43
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
26°C
Mersin
26°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Mezitli’de yeni yıl kutlamaları başladı

Mezitli’de yeni yıl kutlamaları başladı
29.12.2022 16:25
139
A+
A-

Mezitli’de geleneksel hale gelen yılbaşı kutlamaları erken başladı. 4 yıldır tüm Mersinlilerin yılbaşı kutlamalarının adresi olan Mezitli Demokrasi Meydanında ışık ve müzik şovları 2022’yi eğlenerek uğurlamak isteyenlerin buluşma noktası oldu.

 

Grup Fosiller konseriyle başlayan kutlamalara katılan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, vatandaşların eğlencesine ortak oldu.

Fosiller Grubunun birbirinden güzel şarkılarının yanı sıra DJ şovları ile renklenen kutlamaya katılanlar oyun havası, dans ve halaylarla coşkuyu doruğa taşıdı. Her yaştan yüzlerce Mersinli, kurulan stantlardan alışveriş yaptı. Mezitli Belediyesi Zumba Kursiyerleri de danslarıyla kutlamalara katılanları coşturdu.

Yılbaşı Pazarının da kurulduğu meydanda 4 gün boyunca aralıksız sürecek eğlence ve coşku yeni yılın ilk ışıklarına kadar devam edecek.

Bugün, karaoke, DJ performansı, zumba gösterisinin yanı sıra Grup Fosiller ve Rockustik konseri ile devam edecek kutlamalar yılbaşı gecesi olan 31 Aralık Cumartesi günü ise tam bir eğlence şovuna dönüşecek.

Fosiller Grubunun yanı sıra Naba Akustik, Zor Band konserlerinin yapılacağı yılbaşı eğlencesinde Mersinliler yeni yılı Kibrit Kutusu’nun muhteşem performansı ile karşılayacak.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da yılbaşı kutlamalarının adresinin Mezitli Demokrasi Meydanı olduğunun altını çizen Başkan Tarhan, Yılbaşı Pazarının açılışında yaptığı konuşmada, Mezitli’nin Türkiye’nin en güzel kentlerinden birisi olduğunu dile getirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.