DOLAR
32,4079
EURO
34,7973
ALTIN
2.402,53
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Hafif Yağmurlu
23°C
Mersin
23°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Yağmurlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Açık
22°C
Salı Açık
23°C

Ali Altay Tarsus’ta sahne aldı

Ali Altay Tarsus’ta sahne aldı
11.01.2023 15:01
97
A+
A-

Tarsus Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Anadolu rock müziğinin usta sanatçısı Ali Altay’ı Tarsuslularla buluşturdu.

 

 

Anadolu Rock müziğinin usta sanatçısı Ali Altay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ne özel olarak Tarsus’ta sahne aldı.

Tarsus’ta sanata ev sahipliği yapmaya devam edeceklerini belirten Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında Anadolu müziğinin güçlü temsilcisi Ali Altay konseri büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Bu anlamlı günde bizlerle olan kıymetli basın mensuplarımıza, hemşehrilerimize ve eşsiz dinletisi için sanatçımız Ali Altay’a teşekkür ederiz. Bu kent kültür kenti, felsefe kenti, aydınlığın kenti. Tarsuslu olmaktan gurur, Tarsus’ta yaşamaktan ise onur duyuyorum. Tarsus’umuzda sanata ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz. Atatürk ile kalın, hoşça kalın.” ifadelerini kullandı.

 

“İL’LE DE TARSUS DİYEREK ÇIKTIĞINIZ BU YOLDA HER ZAMAN DESTEKÇİNİZİZ”

 

Tarsus’ta olmaktan dolayı mutluluğunu ifade eden Usta Sanatçı Ali Altay, “Kıymetli Başkanımız Haluk Bozdoğan’ın daveti ile bugün bir Tarsuslu olarak hemşehrilerimle buluştum. Eşsiz bir konserdi. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle muhteşem bir konser gerçekleştirdik. Tüm bu duygularımızı başkanımıza borçluyuz. İl’le de Tarsus diyerek çıktığı bu yolda her zaman destekçiniziz.  Bizleri sizlerle buluşturduğu için kıymetli doktorumuza ve ekibine çok teşekkür ederiz.” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.