DOLAR
32,5978
EURO
34,8331
ALTIN
2.497,37
BIST
9.457,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
22°C
Mersin
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Tarsus Belediyesi 60 günde 21 mahallenin yolunu asfaltladı

Tarsus Belediyesi 60 günde 21 mahallenin yolunu asfaltladı
23.06.2022 11:14
298
A+
A-

Tarsus Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi yol yapım çalışmalarına hız kazandırdı ve 60 günde 21 mahallenin yolunu asfaltladı. 

Tarsus Belediyesi Fen İşleri ve Muhtarlık İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından vatandaşların bayram öncesi konforlu ulaşımını sağlamak amacıyla kırsal mahalleler başta olmak üzere merkez mahalleler de asfalt çalışmaları sürdürülüyor.

Ekipler bayram öncesi rekor bir süreye imza atarak, 60 günde Heleke, Bolatlı, Kayadibi, Sağlıklı, Kurbanlı, Sucular, İbrişim, Karadirlik, Büyükkösebalcı, Çevreli, Sıraköy, Çamtepe, Kızılçukur, Göçük, Çiftlik, Duatepe, Gözlükule, Taşobası, Kamberhöyüğü, Dedeler (Kirlik) ve Hacıhamzalı mahallelerinde asfalt çalışmalarını tamamladı.

Merkez mahallelerde yapılan çalışmaların yanı sıra kırsal mahallelerde de şehir merkezi standartlarını yakalamak amacıyla sezon başında planlanan yol bakım ve asfalt çalışmaları da tamamlandı.

60 günde toplam 21 mahallede yeni yollar vatandaşların hizmetine sunuldu. Vatandaşlardan gelen talepler üzerine programlı olarak çalışmalarını sürdüren ekipler mevsim şartları uygun olduğu sürece asfaltlama çalışmalarına devam edecek.

“KONFORLU BİR YAŞAM SAĞLAMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Tarsus’ta yaşam kalitesinin her geçen gün arttırılması için çalışmalara büyük önem verdiklerini ifade Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan; “Tarsus’a daha iyi hizmet için özverili bir şekilde çalışan ekiplerimiz, bayram öncesi vatandaşlarımızın sevdiklerine ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla 21 mahallede yollarda yenileme ile asfalt kaplama çalışmaları yaptılar. Programlı bir çalışma planını uygulayan Fen İşleri ve Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz kentimizin 21 mahallesinde asfalt çalışmalarını tamamladı.  Mevsim şartları el verdikçe de çalışmalarımız sürecek. Her çalışmamız Tarsus’ta yaşayan hemşehrilerimize her anlamda konforlu bir yaşam sağlamak için. Bu anlamda tüm faaliyet alanlarımızda kentimiz için en iyiyi hedefleyerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.