DOLAR
32,6992
EURO
34,8918
ALTIN
2.508,78
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Hafif Yağmurlu
22°C
Mersin
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Yenişehir Belediyesinden ücretsiz Rusça kursu

Yenişehir Belediyesinden ücretsiz Rusça kursu
21.06.2022 14:50
361
A+
A-

Yenişehir Belediyesi ve Yenişehir Halk Eğitimi Merkezi iş birliğiyle ücretsiz verilen Rusça temel düzey dil eğitimleri başladı. “Eğitim yuvası” olarak nitelendirilen Yenişehir Belediyesi Akademide verilen Rusça dil eğitimini tamamlayan kursiyerlere sertifika da verilecek.

Öğrencilerin dil eğitimine katkı sunan, yetişkinlerin ise yeni bir dil öğrenmesine imkân sağlayan Yenişehir Belediyesi temel düzeydeki yabancı dil kursları ile eğitim çalışmalarını sürdürüyor. “Eğitim” ilkesi kapsamında faaliyetlerine devam eden Mersin Yenişehir Belediyesi,  her yaştan vatandaşa yönelik kültür, sanat ve spor eğitimlerinin yanı sıra dil eğitimleriyle desteğini arttırıyor. Daha önce farklı yaş gruplarına yönelik İngilizce, Rusça, Almanca ve İspanyolca dil eğitimi veren Mersin Yenişehir Belediyesi, yeni dönem Rusça dil eğitimlerine başladı. A1 seviyesinde 136 saat sürecek Rusça kursu, iki farklı grupta hem hafta içi ve hem de hafta sonu verilecek. Eğitimin önemine dikkat çeken Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Yenişehir’de farklı alanlarda ve onlarca branşta eğitimlerimize devam ediyoruz. Hem Yenişehir Belediyesi Kişisel Gelişim Merkezimizde hem de spor merkezlerimizde şu anda yaklaşık iki bin vatandaşımız eğitim alıyor. Bunun yanı sıra dil eğitimi konusunda da vatandaşlarımızı yalnız bırakmıyoruz. Daha önce İngilizce, Rusça, Almanca ve İspanyolca kursları açarak dil eğitimleri vermiştik. Vatandaşlarımızın memnuniyetini ve ilgisini gördük. Şimdi de Rusça kursuyla başladık. Hafta içi ve hafta sonu grubunda şu anda 40 hemşehrimiz eğitimlerine başladı. Kendilerine başarılar diliyorum. Eğitimi çok önemsiyoruz, Yenişehir Belediyesi olarak eğitimin her alanında vatandaşımızın yanındayız.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.