DOLAR
32,5845
EURO
35,0501
ALTIN
2.458,97
BIST
9.824,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
26°C
Mersin
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Milletvekili Kılavuz gazileri ziyaret etti

Milletvekili Kılavuz gazileri ziyaret etti
12.06.2022 18:20
472
A+
A-

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz Türk Silahlı Kuvvetlerinin düzenlediği Pençe-Kilit Operasyonunda yaralanan Tarsuslu P.Uzm Çvş. Burak Karabelen’i ve gazileri tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

Kılavuz, Gazi Burak Karabelen’e ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ileterek gazilerin Türk milletinin onur, gurur ve iftihar kaynağı olduğunu ifade etti. Kılavuz,  “Türk milleti; terörle mücadelede gözünü kırpmadan en ön safta yer alan, cesaretimizi, güvenimizi ve moralimizi artıran, hainleri döktüğü kanda boğan, havada, karada ve denizde Türk milletine düşmanlık edenlere göz açtırmayan, bölücü teröristlere nefes aldırmayan Allah’ın arslanlarıyla onur ve gurur duymakta ve iftihar etmektedir. Cenab-ı Allah bu vatan uğruna görev yapan, vatan sağ olsun anlayışıyla mücadeleye atılan kahraman askerlerimizi, polislerimizi ve korucularımızı korusun. Bizleri de şehitlerimize ve gazilerimize layık eylesin. Türk milleti sizlere minnettardır” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.