DOLAR
32,3366
EURO
35,1967
ALTIN
2.247,97
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
18°C
Mersin
18°C
Az Bulutlu
Çarşamba Gök Gürültülü
17°C
Perşembe Az Bulutlu
16°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C

AKDENİZ’DE İMARLI YOL AÇMA VE SOKAK YENİLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

AKDENİZ’DE İMARLI YOL AÇMA VE SOKAK YENİLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
23.05.2022 16:33 | Son Güncellenme: 25.05.2022 11:37
303
A+
A-

Akdeniz Belediyesi; merkez kırsal mahalle ayırımı yapmadan, ilçeye bağlı ve ihtiyaç duyan tüm yerleşim bölgelerinde, imarlı veya kadastral yol açma, asfalt yama, kaldırım ve kilit taşı yenileme gibi altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bir yandan mahallelerde asfalt yama, kaldırım, kilit taşları ve bordürleri yenileyen fen işleri ekipleri, diğer yandan hazırlanan plan ve program kapsamında imarlı veya kadastral yeni yol açma çalışmalarına da kesintisiz şekilde devam ediyor. Bugüne dek onlarca mahallede imar yolu veya kadastral yol açarak bölgede faaliyet gösteren üreticilerin ve vatandaşların ulaşım olanaklarını kolaylaştıran ekipler, son olarak Evci Mahallesi’nde, ağır iş makineleri yardımıyla yeni imar yolu açma çalışması gerçekleştirdi.

Fen İşleri ekipleri, belirledikleri plan ve program ile merkez-kırsal ayırımı yapmadan eksiği tespit edilen mahallelere hizmet vermeye; Akdeniz’de yaşamı güzelleştirip vatandaşların yaşamını kolaylaştırmaya devam edecek. Öte yandan Evci Mahalle Meydanı’nda bulunan Atatürk Heykeli’ni de yenileyen ekipler, parklarda bulunan kamelya ve oturma gruplarını da boyadı. Bu arada; Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri de Mithat Paşa, Güneş, Şevket Sümer ve Hâl Mahallesi’nde bulunan onlarca sokaktan tonlarca moloz ve atığı iş makineleri ile kamyonlara yükleyip mahallelerden çıkardı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.