DOLAR
32,3056
EURO
35,2106
ALTIN
2.239,46
BIST
8.828,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Yağmurlu
19°C
Mersin
19°C
Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C

Akdenizli kadınlar gezmeye devam ediyor

Akdenizli kadınlar gezmeye devam ediyor
23.05.2022 14:11 | Son Güncellenme: 25.05.2022 11:37
999
A+
A-

Akdeniz Belediyesi’nin düzenlediği “Anne-Kız Projesi” kapsamında, ilçede yaşayan ailelere yönelik kültür gezileri devam ediyor. Anneler Günü’nde, Gaziantep’in tarihi, turistik ve kültürel mekânlarını ziyaret eden Akdenizli anneler ile kızları, bu kez de Mut ve Silifke’yi gezerek gönüllerince bir gün geçirdiler.

Akdeniz Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün hayata kattığı “Anne-Kız Projesi” kapsamında; anneler ile kızları, Mut ve Silifke’nin tarihi, kültürel ve turistik yerlerini gezme imkânı buldu. Gülnar-Mut yolu üzerinde bulunan Zeynel Abidin Türbesi’ni ziyaret edip dualar okuyan anneler ile kızları, Mut’un Yerköprü Şelalesi’nin güzelliğine tanıklık etti, dönüş yolunda da Silifke Kızkalesi’nde bol bol fotoğrafları çektirdi.

AKDENİZLİ ANNELER İLE KIZLARINDAN TEŞEKKÜR

Geziye katılan Akdenizli anneler ile kızları, Mersin’in farklı ilçelerini; tarihi, turistik, kültürel zenginlik ve güzelliklerini gördüklerini ifade ederek, kendilerine bu imkânı sağlayan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ile gezi boyunca onlara eşlik ederek yardımcı olan belediye personeline teşekkür ettiler.

HER CUMARTESİ GÜNÜ FARKLI GRUPLAR GEZİLERE KATILIYOR

Her hafta Cumartesi günü düzenlenen ve 60 kişiden oluşan geziler kapsamında, Mersin’de yaşayıp da kenti tanımayan, hayatında hiç denize veya ilçe dışına çıkmamış Akdenizli kadınlar ile kızları, en doğusundan en batısına kadar Mersin’in tarihi ve kültürel değere sahip turistik yerlerini gezme ve tanıma imkânı buluyor.

Gezilerde ayrıca, Akdeniz Belediyesi’nde görevli uzmanlar da kadınlar ile kızlarına rehberlik ederken, konukların kumanyaları da Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından karşılanıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.