DOLAR
32,5577
EURO
34,8433
ALTIN
2.430,57
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
29°C
Mersin
29°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
25°C
Cumartesi Çok Bulutlu
27°C
Pazar Çok Bulutlu
27°C

Başkan Bozdoğan muhtarlarla buluştu

Başkan Bozdoğan muhtarlarla buluştu
03.05.2022 18:37
397
A+
A-

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, bayramda merkez mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Toplantıya kent merkezinde bulunan 45 mahalle muhtarı katılım sağladı.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, 45 merkez mahalle muhtarı ile bir araya geldi. 4 saat süren toplantıda her mahalle muhtarının talep ve istekleri not alınarak ilgili müdürlüklere anında aktarım sağlandı. Birim müdürleri ve başkan yardımcıları ile birlikte muhtarların taleplerini not alan Başkan Bozdoğan, gerçekleştirilecek proje ve çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı.

Saint Paul Otel’de düzenlenen toplantıda 4 saat boyunca muhtarların talep ve istekleri alındı.

Birkaç gün önce başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin 180 mahalleyi ziyaret ettiklerini, muhtarlar ile temas kurarak talep ve isteklerini aldıklarını ifade eden Başkan Bozdoğan, her zaman muhtarlar ile dayanışma içerisinde faaliyetlerin yürütüleceğini ifade etti. 

Başkan Bozdoğan, muhtarlara görev süresi boyunca Tarsus için yaptığı projeler hakkında detaylı bilgiler aktarırken, mahallelerin sorunlarını da birinci ağızdan dinleme fırsatı yakaladı.

Katılım sağlayan muhtarlara teşekkür eden Başkan Bozdoğan, toplantılar yaparak sorunları bizzat dinlediklerini, bundan sonra da görüşmelerin daha sık yapılacağını kaydetti.

Bozdoğan,  “Her mahalleye eşit hizmet götürmek için süratle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Elimizde yeni veriler var. Hangi mahalleye ne kadar masraf yapılmış, neler eksik, neler yapmamız lazım tüm bunlar için sizlerle bayramın ilk günü beraberiz. Biz elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Bugün başkan yardımcılarımızla hangi mahalleye ne yapılacağını konuşmak için, biz nerede hata yaptık dememek için hep birlikte sizlerle ortak mahalle sorunlarını konuşmaya geldim. Bazı mahallelerimizde bir ay önce ulaşacağız, bazı mahallelere iki ay sonra ulaşacağız. Ama bunları yaparken sadece muhtar kardeşlerime istediğim tek bir şey sabretmenizi istiyorum. Tarsus Belediyesi olarak her mahalleye en hızlı şekilde eşit hizmet götürmek için çalışıyoruz’’ dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Bozdoğan, tüm muhtarların sorun ve taleplerini tek tek dinledi. Toplantıda, ağırlıklı olarak imar, pazaryeri, kentsel dönüşüm, sosyal donatı alanları gibi talepler dile getirildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.