DOLAR
32,5863
EURO
34,7510
ALTIN
2.422,36
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Parçalı Bulutlu
29°C
Mersin
29°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Çok Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C

“Borç yükü altındayız ama çalışanımıza en iyi maaşı veriyoruz”

“Borç yükü altındayız ama çalışanımıza en iyi maaşı veriyoruz”
27.04.2022 13:10
687
A+
A-

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, iftar buluşmaları kapsamında bu kez belediye personeli ve aileleri ile bir araya geldi.

Türkiye’nin en güzel millet bahçelerinden birinde buluşmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Başkan Gültak; “Personelimizden ve halkımızdan aldığımız gücü Akdeniz’e yansıtıyoruz. Bu güçle Akdeniz ilçemiz artık değişiyor. Elbette Akdeniz’de sağladığımız bu dönüşümü tek başıma benim yapma şansım yok. Personelimizden aldığımız enerji ile hizmet üretiyor ve Akdeniz’i değiştiriyoruz. Çalışanlarımız arasında huzur var. Çünkü akşam evinize gittiğinizde, örneğin performans düşüklüğü nedeniyle işten çıkarıldığınıza dair gece yarısı bir mesaj alma ihtimaliniz yok. Biz hiç kimseyi işinden gücünden etmedik. Seçilip göreve geldiğimde de söylediğim üzere çalışan, emek veren, güler yüzle vatandaşa hizmet sunan mesai arkadaşlarım başımın tacıdır” dedi.

“ÇAMLIBEL DE DEĞİŞİYOR”

Hoş Geldin Bebek Projesi, kanser hastalarına sunulan onkobüs hizmeti, muhtarlara ayni yardım, gençlere ve çocuklara yönelik eğitim hizmetleri, ilçeye kazandırılan spor tesisleri ve daha pek çok projeden bahseden Başkan Gültak; ‘Çamlıbel Su Sporları Merkezi Projesi’ne de değindi.

Çamlıbel’in; Türkiye’nin en güzel su sporları merkezlerinden birine dönüşeceğini ifade eden Başkan Mustafa Gültak; “Çevre Bakanlığı resmi yazıları yazdı. Biz de geçen ay Mecliste konuyu tartıştık. Önümüzdeki ay bu görüşlerin hepsi Bakanlığa ulaşacak ve Çevre Bakanlığı da onaylayacak. Ulaştırma Bakanlığımız buraya, Millet Bahçesi ve Atatürk Parkı ile entegre, 12 bin metrekare kapalı alana sahip, her türlü sporlarının yapılabileceği alanlar olacak. Özetle Çamlıbel değişecek” ifadelerini kullandı.

“ÇALIŞANLARIMIZA EN İYİ MAAŞI VERİYORUZ”

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, 232 milyon TL borçla belediyeyi devraldığını hatırlatarak şöyle konuştu; “Borcu biraz azalttık. Şu an Mersin’de en iyi maaş alan işçi kardeşlerimiz bizde. Akdeniz Belediyesi’nin ruhsat ve imar gelirleri çok az. Yeni binalar yapılmıyor çünkü. Geliri en az olan belediyeyiz ve borç yükü altındayız. Buna rağmen en iyi maaşı veriyoruz. Memurlarla ilgili yeni haklar, sosyal denge tazminatı gelince hemen onu da imzaladık. Borç yükü ve kısıtlı bütçemize rağmen memur ve işçimize elimizden gelen ücretin en yükseğini veriyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.