DOLAR
32,5577
EURO
34,8433
ALTIN
2.430,57
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
29°C
Mersin
29°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
25°C
Cumartesi Çok Bulutlu
27°C
Pazar Çok Bulutlu
27°C

Ticaret Bakanı Muş Mersin OSB’yi gezdi

Ticaret Bakanı Muş Mersin OSB’yi gezdi
25.04.2022 12:07
546
A+
A-

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Mersin Valisi Ali İhsan Su ve beraberindeki heyet ile birlikte Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulundu.

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde Başkan Sabri Tekli, Denetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım, Bölge Müdürü Halil Yılmaz ve çok sayıda sanayici tarafından karşılanan Bakan Muş ve beraberindeki heyet Model Fabrika ve İnovasyon Merkezi’nde incelemelerde bulundular.

Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi FRC Robot takımı öğrencileri ile de bir araya gelen Bakan Muş, burada öğrencilerin yaptıkları sunumu dinleyerek bilgi aldı.

MTOSB’de bulunan fabrikaları ziyaret ederek yetkililerden üretim ile ilgili de bilgi alan Bakan Muş’a ziyareti sırasında AKP Mersin milletvekilleri Ali Cumhur Taşkın ve Hacı Özkan ile MHP Mersin milletvekilleri Olcay Kılavuz ve Baki Şimşek de eşlik etti.

TEKNOPANEL’E ZİYARET

Ticaret Bakanı Mehmet Muş,  Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Teknopanel’in Genel Merkezi’ni de ziyaret etti. Üretim hatlarında incelemelerde bulunan Bakan Muş’a bilgi veren Genel Müdür Kahveci, “İnşaat malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren markamız, Mersin, Sakarya, İzmir ve İstanbul’da bulunan üretim tesislerinde ürettiği sandviç panel ve EPS ürünlerini yurtiçi ve yurtdışı pazara sunarak ülke ekonomisine katkıda bulunuyor. Tesislerimizde ürettiğimiz sandviç panel ve EPS ürünlerinin satış ve pazarlamasında, yurt içinde sektörün lideri konumundayız. Global pazarda ise Asya, Avrupa, Afrika, Kuzey ve Güney Amerika kıtalarındaki 99 ülkede önemli oyuncular arasında yer alıyoruz. 2005 yılından bugüne elde ettiğimiz başarılarımızın en önemli göstergesi olarak; her yıl İSO tarafından açıklanan ‘Türkiye’nin Birinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’ listesinde, geçtiğimiz yıla göre 121 sıra yükselmemizi ve üst üste 7. kez liderlik bayrağını elimizde tutuyor olmamızı gösterebiliriz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.