DOLAR
32,1724
EURO
34,9150
ALTIN
2.247,83
BIST
9.009,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
20°C
Mersin
20°C
Az Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C

Esnaf iftarı kent yöneticilerini buluşturdu

Esnaf iftarı kent yöneticilerini buluşturdu
15.04.2022 11:00
648
A+
A-

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin Esnaf ve Sanatkârlar Odası tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

ESOB Başkanı Talat Dinçer’in ev sahipliğinde Martı Otel’de düzenlenen iftar programına Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan ve MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol da katıldı.

Vali Ali İhsan Su, esnaf odalarının her bir mensubunun ilimizin ve ülkemizin daha da gelişmesi, kalkınması için gayret sarf ettiğini söyledi.

Pandemi döneminde, devletimizin ve hükümetimizin esnafımıza gerekli destekleri vermeye devam ettiğini kaydeden Vali Su; “ Esnaf odalarımız bir seçim süreci yaşadı. Hem güven tazeleyen hem yeni seçilen tüm arkadaşlarımıza bir kez daha başarılar diliyorum. İnşallah yeni bir ruh yeni bir heyecanla çok güzel hizmetlere imza atacaksınız. Talat başkanımız başta olmak üzere tüm esnafımıza teşekkür ediyor, Ramazan ayınızı kutluyorum.” dedi.

 İftar yemeğine ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, KKTC Mersin Başkonsolosu Zalihe Mendeli, Mersin ESOB Başkanı Talat Dinçer, il protokolü üyeleri, ilçe belediye başkanları, oda ve borsa başkanları, STK temsilcileri ve çok sayıda esnaf katıldı. Protokol konuşmaları ile devam eden programda Vali Su, esnafla sohbet etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.