DOLAR
32,3697
EURO
34,9616
ALTIN
2.325,62
BIST
9.075,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Açık
26°C
Mersin
26°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Akdeniz’de ekipler 7/24 temizlik hizmeti veriyor

Akdeniz’de ekipler 7/24 temizlik hizmeti veriyor
28.03.2022 15:27
463
A+
A-

Akdeniz Belediyesi, 7 gün 24 saat esasına göre hizmet veriyor. Cadde ve sokakları arazözler yardımıyla yıkayan ekipler, her mahallede kurulan pazaryerlerini de önce temizliyor, ardından tazyikli su ile yıkıyor.

Bir yandan merkez mahallelerde aralıksız temizlik hizmeti vererek tonlarca çöp ve atığı kentten çıkaran ekipler, diğer yandan kent merkezinden uzak kırsal mahallelerde de mobil temizlik ekipleri eliyle hizmet veriyor. Süpürgeli araçlar yardımıyla da sokakları çöp ve atıklardan temizleyen ekipler, büyük araçların girmesinin zor olduğu caddelerde de çöp taksi yardımıyla tonlarca çöpü toplayıp kentten çıkarıyor.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelinde 7 gün 24 saat esasına göre aralıksız hizmet verirken, saatlerinde de ilçe sınırlarında bulunan çöp konteynırlarını kamyonlara boşaltıp tonlarca çöpü atık bertaraf tesisine ulaştırıyor.

Ekipler, Kuvai Milliye, Zeytinlibahçe, Uray ve İstiklal caddeleri ile Cumhuriyet Meydanı ve İsmet İnönü Bulvarı gibi insan ve araç trafiğinin yoğun olduğu yerlerle birlikte, kent merkezine uzak kırsal mahallelerde bulunan yüzlerce çöp konteynırını da çöp konteynır dezenfektan araçları yardımıyla belli aralıklarla yıkayıp dezenfekte ediyor. 

Kırsal mahallelerde yoğun bir hizmet veren mobil temizlik ekipleri, son olarak İhsaniye Mahallesi’nde (Melemez) gerçekleşen ve 3 gün süren Mersin Melemez Şenliği’nin ardından temizlik çalışmasını tamamladı. (Haber Merkezi)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.