DOLAR
32,5577
EURO
34,8433
ALTIN
2.430,57
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
29°C
Mersin
29°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
25°C
Cumartesi Çok Bulutlu
27°C
Pazar Çok Bulutlu
27°C

“Nöbetçi Kütüphane” uygulamasına yoğun ilgi

“Nöbetçi Kütüphane” uygulamasına yoğun ilgi
15.03.2022 11:43
515
A+
A-

Mersin Yenişehir Belediyesinin, Ülkü Ongun Kütüphanesi’nde başlattığı “nöbetçi kütüphane” uygulaması yoğun ilgi görüyor.

Ders çalışmak ve araştırma yapmak isteyen vatandaşların uğrak noktası haline gelen Ülkü Ongun Kütüphanesi kısa sürede 1200 kişiyi ağırladı.

Zengin kitap arşivi, bilgisayar ve ücretsiz internet hizmetinin de sunulduğu Yenişehir Belediyesi Ülkü Ongun Kütüphanesi, EBA destek noktası ve görme engelli bireyler için sesli kitap desteği de sağlıyor. Hafta içi saat 23.00, hafta sonu ise 10.00 ile 16.00 saatleri arasında da açık olan Kütüphane, ders çalışmak isteyen ve sınavlara hazırlanan öğrenciler için konforlu ve verimli bir alan imkânı sunuyor. Öğrencilerin ve vatandaşların daha uzun süre yararlanması amacıyla başlatılan “nöbetçi kütüphane” uygulamasından bir ayda 1200 kişi faydalandı. Vatandaşlar “nöbetçi kütüphane” hizmeti nedeniyle Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e teşekkür etti.

Ülkü Ongun Kütüphanesi, Edip Buran Kapalı Spor Salonu güneyinde bulunan ve “eğitim yuvası”  olarak bilinen Yenişehir Belediyesi Akademide bulunuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.