DOLAR
32,4790
EURO
34,9431
ALTIN
2.436,33
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
27°C
Mersin
27°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Büyükşehir’den Sevgililer Günü konseri

Büyükşehir’den Sevgililer Günü konseri
17.02.2022 11:11 | Son Güncellenme: 17.02.2022 11:12
358
A+
A-

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve eşi Meral Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’ne bağlı Kent Orkestrası’nın ‘Sevgililer Günü Konseri’ne katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen konsere; Başkan Seçer ve Meral Seçer’in yanı sıra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Mersin Başkonsolosu Zalihe Mendeli, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Meclis Başkanı Hamit İzol, Meclis üyeleri, bürokratlar, daire başkanları ve çok sayıda Mersinli sanatsever katıldı. Daniel Fedorean’ın Orkestra Şefliği’ni yaptığı konserdeki bütün parçalar sevgi için söylendi.

Başkan Seçer, Kent Orkestrası’nın yeni şefi Daniel Fedorean’ı performansından dolayı tebrik etti. Kent Orkestrası’na yeni katılan mesai arkadaşları olduğunu da sözlerine ekleyen Seçer, “Bundan sonra beraber çalışacağız. Daha önceden bugüne kadar Mersin’de, Mersinlilere böyle keyifli dakikalar yaşatmış sanatçılarımız var. Biz büyük bir aileyiz. Biz Mersin’i seviyoruz. Mersin’de mutlu olmak istiyoruz, sevmek istiyoruz, sevilmek istiyoruz. Sevgi çok önemli, çok değerli bir duygu, kutsal bir duygu. Sevgi bütün kötülüklerin panzehiridir. Sevgi varsa yaşamımızda, duygularımızda, özümüzde hiçbir şeyimizde kötülük olmaz” diye konuştu. Kendilerinin bazı konularda zorlandıklarını belirten Başkan Seçer, 87 günde tamamladıkları ‘Sevgi Katlı Kavşağı’nın ismini bazı Meclis üyelerine kabul ettiremediklerini de hatırlattı.

“Herkes Belediye Başkanı olabilir ama herkes sanatçı olamaz”

Konser hakkındaki değerlendirmelerini de paylaşan Seçer, “Çok nefis bir konser izliyoruz. Çok teşekkür ediyorum. Bu kentin Belediye Başkanı olmaktan, bu kadro ile bu kente hizmet etmekten bir kez daha onur duydum. Sanatçıya değer veriyoruz, önem veriyoruz. Her zaman söylüyorum; herkes Belediye Başkanı olabilir ama herkes sanatçı olamaz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.