DOLAR
32,5192
EURO
34,8969
ALTIN
2.428,91
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
29°C
Mersin
29°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Çok Bulutlu
28°C

Yaşam Gönüllülerinden çocuklara kışlık hediye

Yaşam Gönüllülerinden çocuklara kışlık hediye
11.02.2022 11:32
525
A+
A-

Mersin Yenişehir Belediyesi, Yenişehir Yaşam Gönüllüleri tarafından hazırlanan kışlık mont ve ayakkabı ile el emeği bere ve atkıları kırsal mahalle Karahacılı’daki öğrencilere hediye etti.   Hazırlanan kışlık hediye paketleri Yenişehir Belediye Başkanvekili Özgür Emire, Yenişehir Belediye Meclisi üyeleri ve Yenişehir Yaşam Gönüllüleri tarafından çocuklara dağıtıldı.

Mersin Yenişehir’de “çocuklar üşümesin” diye gönüller bir oldu. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ve Yenişehir Yaşam Gönüllüleri, Karahacılı İlk ve Ortaokulu öğrencilerini soğuk kış mevsiminde yalnız bırakmadı. 

İçerisinde mont, ayakkabı, bere ve atkı bulunan hediye paketleri hazırlanarak, çocuklara tek tek ulaştırıldı. Dayanışma ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinin sergilendiği Mersin Yenişehir’de çocukların yüzü kışlık hediye paketleriyle güldü.

“Çocuklar bizim her şeyimiz, her zaman yanlarındayız” diyen Başkan Abdullah Özyiğit şu ifadeleri kullandı: “Covid-19 nedeniyle izolasyon sürecinde olduğum için çocuklarımızla buluşamadım. Çocuklarımıza hediyelerini ulaştıran Belediye Meclis Üyelerimize ve Yenişehir Yaşam Gönüllülerimize çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın yüzünde ufak tebessüm oluşturduysak ne mutlu bize. Havalar soğuk ama yürekleri sıcacık, çocuklarımız bizim her şeyimiz, her zaman yanlarındayız.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.